Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy spotkac sie z nia

Polecane posty

Gość gość

Hej mam do was pytanie. Mam 23 lata, pracuję, dobrze się ubieram, jestem lubiany w towarzystwie. Jedank mam pewna wade wizualna : trądzik. Leczę go izotekiem. Nie jest on jakos okropnie duzy ale jest, szczegolnie prawa strona twarzy jest kiepska. Jakieś krosty,plamki, itp. Mam przez to niską samoocenę smutas.gif Umówiłem się na pierwsze spotkanie z ładną dziewczyną ktora widzaiał mnie tylko na zdjeciu, strasznie boje sie jej reakcji choc wiem ze jest naprawdę dobrą osobą i nie powinno jej to raczej przeszkadzac. Moje pytanie brzmi : Czy wybralisbyscie sie na takie spotkanie? Czy sobie dać spokoj?Wiem ze jak nie pojde to bede zalowal ze nei dałem sobie szansy ale z drugiej strony nie chce by ocenila mnie po wygladzie. Macie jakies zdanie? Chetnie posłucham opini. Pozdrawiam

Gość gość
a co Ci szkodzi? spotkaj się z nia i będziesz miał jasną sytuację

Gość kittkaLisia
Kurcze , pewnie ze isc wyglad nie jest najważniejszy , poza tym moze jej to nie przeszkadzać Ja zawsze zakochiwałam sie w facetach którzy tak na prawde nie podobali mi sie zbytnio wizualnie ( nie byli brzydcy , ale nie tacy jak mój ideał ) jak mozesz nie dac sobie szansy?? Absolutnie jestem za tym żebyś szedł ...co masz do stracenia ? najwyżej następnego razu nie będzie ...

Gość gość
jak nie sprobujesz,to sie nie dowiesz

Gość gość
Jak masz jaja to idź r****ć, jak c**ke to zostań w domu

Gość gość
Macie rację będe głupcem jak nie pojde i sie nie przekonam. Choć zawsze jakaś tam blokada w głowie jest.