Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM W ZWIĄZKU tylko dla własnej wygody TAKA JEST PRAWDA KOBIETKI

Polecane posty

Gość gość

POGÓDZCIE SIE Z TYM Mieszkamy razem, gotuje mi rarytasy :) sprząta, pierze, prasuje, odkurza, no dosłownie wszystko robi, dba o mnie a dodatkowo dorzuca się do rachunków (dzięki temu ja zaoszczędzam na swoje przepierdziulki :D ) no a po za tym ten darmowy seks... :) Kobieta to jednak wspaniała istota :) Ale żenić się nie mam zamiaru, jest mi bardzo dobrze tak jak jest :) I tak już pozostanie... :)

Gość gość
oj chyba panie płaczą teraz...

Gość Indyjska pieciolatka
poza tym ze trzeba bedzie zmieniac uzytkowany material bo kazdy z czasem sie wyeksploatuje wszystko ok

Gość gość
no ba, wiadomo że po paru latach kopnę ją w zad i znajde lepszy nowszy model :) to się rozumie samo przez się... :)

Gość gość
gratuluję....wyduś z niej co się da

Gość gość
Rzeczywiście masz się czym chwalić. Po prostu trafiłeś na naiwną dziewczynę, ale na szczęście coraz mniej takich jest.

Gość gość
Otóż właśnie nie :) wszystkie takie jesteście... puścić wam romanryczną bajerke, udawać zakochanego po uszy i WSZYSTKO zrobicie :D

Gość gość
oj byś się zdziwił. Ja nigdy nie miałam sytuacji w której facet leżał i pił piwo, a ja za niego wszystko robiłam. Nie robiłam nawet połowy. Ale trafiłam kiedyś na takiego gnoja jak Ty, który był po prostu nieszczery, ale szybko wyszło szydło z worka.

Gość gość
fakt, bajerka, ściemy itd. działają. ale TYLKO za pierwszym, maksymalnie drugim razem. jak się kobitka natnie na takiego ciula, to potem jest już dużo ostrożniejsza. i nawet jak w "związek" wejdzie, to na pewno nie będzie już tak koło ciebie skakać, jak skakała przy poprzednim, bo wie, że to się nie opłaca. zostają ci młode laski, coraz młodsze, w stosunku do twojego postępującego wieku, ale uwaga, będziesz potrzebował forsy, bo owszem, ona zrobi WSZYSTKO, ale nie za darmo :D

Gość gość
spoko, stać mnie ta na takie wygibasy :)

Gość gość
no to będziesz płacił, ale wtedy to będzie czysty układ koguciku.

Gość gość
ważne żeby mieć wygodę a to co teraz mam to nie jest układ? :D

Gość gość
to, co teraz masz to jest jawne wykorzystywanie naiwnej osoby.

Gość gość
To tak jak każda i każdy, Ameryki nie odkryłeś.

Gość gość
To musisz być autorze wyjątkowo żałosny, jeśli nie stać cię na prawdziwą ambitną kobietę, tylko jakiegoś kopciucha, który realizuje się piorąc twoje zasrane gacie. No cóż, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

Gość Berta Kołakowsky
Mam podobnie, ale z zamianą ról 😴

Gość gość
hahahaha masz kase i mieszkasz z laską zeby zaoszczedzić na swoje jak to napisałaś "przepierdziulki " .A tak pozatym nędzna prowokacja dziewuszko tak dziewuszko żaden facet nie używa takich zwrotów chyba że pedał :)

Gość gość
SUPER! i oto jest mężczyzna a ty naiwne głupie baby sądzicie, że jak macie szpare to zrobimy wszystko, otóż nie, to wy wszystko zrobicie za fiucika w usta!

Gość gość
żadne dildo nie zastąpi kusata, z lateksową szparą jest odwrotnie, czasem mówię, że mnie głowa boli i idę pocinać lateksówke w kiblu

Gość gość
za cala pewnoscia taki numer by ze mna nie przeszedl, juz wolabym jakiegos dochodzacego, gdyby bardzo mnie swedzialo :P

Gość gość
cytat "wolabym"... to niby co by cię swędziało transwestyto robiący się na babę, fiut?

Gość gość
zwykly bald z pwoodz szybkiego pisania, lepiej zamnij sie biednymi dziecmi albo zbieraniem na pieski, jesli nie masz co robic z czasem wolnym :D

Gość gość
Mam, wchodzę na kafe, tylko, że tu większość sztywniaków traktująca życie zbyt poważnie!