Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpólna przyszłość

Polecane posty

Gość gość

postanowiła podzielić się moimi przemyśleniami, mieszkam z partnerem i dzieckiem u moich rodziców. nie pracuję. teściowie/rodzice partnera mieszkaja od na 20km, w głębokiej wsi podlaskiej. ostatnio partner wymyślił sobie zeby mu przepisali dom, a ja nie chce tego domu. ani tam mieszkac nie bede, ani zajmowac sie nimi nie chce. rece mi opadly-to wiec nie ze mna przyszlosc planuje tylko z nimi? myslalam ze sami wezmiemy kredyt, ze pójdziemy na swoje. grochem o sciane. dyskusja nic nie daje.

Gość gość
uważam że powinien zapytac ciebie o zdanie

Gość gość
to chyba temat który trzeba było poruszyć przed ślubem i pojawieniem się dziecka..... poza tym istotne czy mąż ma rodzeństwo czy jest jedynakiem bo jeśli jest jedynakiem to niestety obowiązek opieki nad jego rodzicami spadnie na was, tylko pytanie jak to rozwiążecie czy wynajmiecie kogoś do pomocy, rodzice się przeprowadzą do was czy wy do rodziców

Gość gość
módl się o rychłą śmierć....teściów bo inaczej będziesz miała spiertolone najbliższe 15-30 lat życia

Gość gość
mąz ma 5 rodzenstwa. czemu spiertolone. niekoniecznie musi byc tak zle.

Gość gość
Autorko: jak chcesz brać kredyt skoro nie pracujesz?

Gość gość
skd pomysł ,ze rodzice w ogóle zgodzą ise na wyymysły twojego partnera ? Skro ma 5 rodzeństwa to jakim czołem chce domu tylko dla siebie ?

Gość gość
co ty dzielkisz skórę na niedzwiedziu , jeszcze nawet pewnie o jce nie iwedżą jaki to wspaniały plan ma ich synek a ty już j ećzysz . Nic ise nie martw bo ngdize przeprowadzać ise nie edizesz musiała .