Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gienko28

Jestem przerażony poziomem obecnych kobiet

Polecane posty

Gość Gienko28

Mam 28 lat chciałem spróbować szczęścia szukając kogoś w internecie... trafiłem na portal randkowy... chyba dla debili. Kilka panien do mnie wysłało oczka ja wysłałem do kilku innych pisałem z wieloma, niektóre piszą parę wiadomośc**** czym znikają inne chcą się od razu umówić na seks!!! albo na całą noc razem na dyskotece, pytały o to jaki jestem w łóżku i inne intymne sprawy, na szczęście było parę normalnych które się pisały na normalne spotkania z jedną taką się spotykam do dziś, chciałem być w porządku do innych napisałem że kogoś sobie poznałem to jedna mnie pojechała jaki to zły jestem facet itd. przecież się nie spotkaliśmy nawet!!! inna się obraziła bo zauroczyła się... może z 3-4 razy z nią rozmawiałem przez komunikator... Ta z którą się spotykam też się jakoś dziwnie zachowuje, jest mi oddana, widzę że mnie kocha ale uważa że ja sobie znajdę kogoś innego lepszego i ją zostawię że jest dla mnie chwilową kobietą... stale ma jakieś wątpliwości... i te jej wątpliwości mnie dobijają :(, o co tu chodzi?

Gość EllaMozzarella
Wiesz, że ta jej niepewność się nie skończy? Niech uwierzy w siebie a dopiero potem się bierze za związki...

Gość powazne tematy
Hej mysle ze ma ona moze duzo kompleksow nie mowi ci o tym ale nie czuje sie najpiekniejsza i ze znajdziesz sobie lepsza laske.A czy Ty jej pokazujesz ze ja kochasz ze jest wazna dla ciebie itd.

Gość gość
R***aj bracie a spuść się tak, aby czuła się najseksowniejszą królową

Gość Gienko28
No właśnie cały czas jej pokazuje że jest dla mnie najważniejsza, że coś do niej czuje a ona stale ma wątpliwości... mam wrażenie że się boi tego związku, bardzo boi.

Gość powazne tematy
moze to wynika z przeszlego zwiazku

Gość EllaMozzarella
Długo się spotykacie? Bo jeśli nie to ja bym tego nie ciągnęła. Zobaczysz, nie będziesz miał swojego życia. Jak jej pokazujesz to powinna przestać, ale ona ma poczucie wartości na poziomie zera i nic jej Twoje deklaracje nie pomogą. Ja wiem na pewno, że człowiek powinien się doszukiwać wartości sam w sobie! Jeżeli ona dobrze nie poczuje się sama ze sobą to nie poczuje się dobrze z nikim! Oj, jeżeli faktycznie ją kochasz to przykro mi :( Ja też byłam swego czasu niedowartościowana i szukałam wiecznie oparcia w moim partnerze i jak tylko mi zaswitało, że go nie pociągam... Masakra! Błędne koło. Facet się wymęczył, ja się wypłakałam. Bez sensu.

Gość powazne tematy
widac ona ciebie kocha a ty cos do niej czujesz jakby facet mi mowil ze cos czuje tez bym zwatpila.Milosc to jest wtedy jak facet ciebie kocha mowi tobie o tym i nawet jak wstajesz rano z roztrzepana fryzura mowi ze jestes piekna:0

Gość Gienko28
powazne tematy znamy się krótko za wcześnie na wyznania miłości, ja się po miesiącu nie zakochuję, EllaMozzarella nie chcę jej zostawić... jest mi z nią dobrze, jak z nikim wcześniej, poza tymi wątpliwościami oczywiście.

Wytłumaczę ci to głuptasie. W internecie nie znajdziesz drugiej połówki. Są tam jakieś przypadki, ale teraz w internecie są sami nienormalni ludzi (patrz:kafe) :D . Dlatego, jeśli chcesz znaleźć kogoś normalnego, wyjdź do ludzi. W internecie ich nie spotkasz. raz umówiłam się ze znjamoym z internetu (kolega moich znajomych), bo przez komunikator wydawał się być sympatycznym człowiekiem, gdy się spotkaliśmy to już pomijam fakt, ze wyglądał inaczej jak na zdjęciach, ale chodzi o to, że miał zupełnie inny charakter, zachowywał się inaczej niż wtedy, gdy pisaliśmy. Totalna porażka. A gdy spotkałam w realu przez przypadek innego faceta, to od razu to było TO. Tak więc nie warto szukać przez neta, choć moja znajoma ma męża, którego poznała na czacie i o dziwo facet jest bardzo przystojny i dobry.

Gość powazne tematy
To moze wlasnie tak jej powiedz jak mowisz dla Ella ze jest Ci z Nia dobrze ze wczesniej nie miales takiej dziewczyny praw jej duzo kompleksow i zobaczysz co bedzie dalej.Ale tak sie zastanawiamm jak bedzie w przyszlosci czy ona nie bedzie chciala Ciebie na wylacznosc bo jak tylko pojawi sie w okolicy obca kobieta ona bedzie mowila ze jest gorsza od niej a Ty bedziesz za nia chodzil i mowil jaka ona jest wspaniala.

Gość EllaMozzarella
Wiesz, decyzja jest Twoja. Ale to są według mnie chore zapędy. Czego tu się bać? Każdy kiedyś odchodzi, mimo, że w różny sposób. Trzeba się ogarnąć i wiedzieć, że damy sobie zawsze radę. Sami dla siebie powinniśmy być wystarczający wtedy nie będziemy mieć chorych i niszczących oczekiwań wobec osób trzecich. Wtedy dopiero można cieszyć się czyjąć obecnością. No kuźwa! Bać się, że facet zostawi?! To do cholery nie był niczego wart! To znaczy, że przyjdzie ktoś lepszy! Decyzja oczywiście jest Twoja.. Ale żeby kurcze po tak krótkim spotykaniu się już biadolić facetowi nad tym, że "boże święty, na pewno mnie zostawisz!"... Przykro mi, ale to nic dobrego nie jest. A co takiego wyjątkowego jest w jej towarzystwie? Też się jej będziesz kurczowo trzymał, bo nienormalne kobiety siedzą w sieci? Na tym etapie wątpliwości to jest jasny komunikat! Swoją drogą ja mam podobną opinię co do facetów w sieci, jak Ty do kobiet ;)

A ja mysle, ze te jej wątpliwości wynikają z tego, ze poznales ja na portalu randkowym, wiec rownie dobrze inne możesz poznawać w ten sam sposób i ona uważa, ze jeśli inna/lepsza od niej Cie zauroczy, to od niej odejdziesz. Wynika to z niepewności, widocznie za mało uwagi jej poswiecasz,moze jesteś takim typem faceta, która nie stwarza poczucia bezpieczeństwa i stabilizacji a które kazda kobieta pozada, wiec tez w tym Twoja rola bys dal jej to odczuc i wcale nie mowie o klepaniu non stop "kocham Cie" bo to nie w tym rzecz, mowic można wiele a ona i tak nie uwierzy, tylko masz dawac do zrozumienia, ze jest tylko ona a cala reszta pań dla Ciebie już nie istnieje,wymaga to czasu by uwierzyla,ale nie jest to niemożliwe.Ona jak na razie bada grunt i kiepsko wypadasz w jej oczach, po prostu jesteś widocznie NIEWIARYGODNY - zmien to !

Gość EllaMozzarella
Boże Dora, dajcie spokój... facet pisze że się stara! Baby ostatnio są mocno pogrzane. Na rączkach je nosić, chronić przed wszystkim a na końcu dostać w twarz za to! Piosenka mocno adekwatna: Kuba Nycz "Kołysanka dla chłopaków"

Gość gość
albo Gienko jest takie ciacho że strach go na ulice samego wypuścić:) może jesteś ładniejszy od niej?

w jego ocenie może się stara,najwidoczniej ona odbiera to inaczej,wiec powinien pojsc w innym kierunku lub jeszcze bardziej zdecydowanie zapewniać ja, ze nic nie zagraza temu związkowi, innej drogi nie ma, skoro chce z nia być.

Gość gość
Omg z opisu wynika że masz po prostu powodzenie, ale nie umiesz z tego korzystać, du.pa z Ciebie :D

Gość gość
wg kobiet facet ma r****ć a nie szukać miłości one oczekują i pragną r****czy