Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veritas30

Po czym poznać że żona zdradza

Polecane posty

Gość veritas30

Pytanie skierowane do wszystkich zainteresowanych - po czym poznać że żona zdradza. Jakie rozpoznać pierwsze sygnały zdrady ? Pozdrawiam

Gość veritas30
Przyjemne życie - ale chodzi mi o żonatych :)

Gość lola98765
Jak ja zdradzałam swojego narzeczonego, to najpierw próbowałam go zostawić i traktowałam jak szmatę (myślę, że podswiadomie straciłam do niego szacunek, ze daje sie w c***a robic), wszystkie małe sprzeczny podkręcałam i tak obracałam, żeby była jego wina (żeby mieć powód do rozstania) a potem, tak po pół roku chwyciły mnie wyrzuty sumienia i byłam dla niego taka milusia, robiłam mu niespodzianki, prezenty (chyba chciałam mu to wszystko wynagrodzić) a na koniec go rzuciłam. Oczywiście seks przez cały czas trwania mojego romansu mielismy raz na 2tygodnie, na 3tygodnie, albo w ogóle i to najczęściej to były takie seksy na "odpiernicz się". Ale wydaje mi się, że kobiety rzadko mają wyrzuty sumienia i robią jak ja robiłam. Spróbuj poczytać jej smsy, albo jak wyjdzie gdzieś wieczorem to sprawdź czy jest tak, gdzie C***owiedziała, że będzie. Myślę, że najprostsze rozwiązania są najskuteczniejsze. Powodzenia

Gość gość
Po tym jak nie bedziesz mogl przejsc przez otwarte drzwi bo ci rogi beda zawadzaly

Gość veritas30
Czyli: - wyrobienie w partnerze poczucia niższośc***** to aby sam czuł się winny że ONA go zdradza - narastanie oziębłości i coraz bardziej obojętne podejście do zaspokajania potrzeb seksualnych męża Dziękuję - człowiek uczy się cale życie a dzięki Wam pomału powstaje kompendium dla tych którzy są zdradzani. A takie pytanie - czy w świetle prawa mąż może obić gachowi japę jeżeli nakryje go w łóżku z własną zoną ?

Gość lola98765
w świetle prawa niestety nawet ojciec nie może obić michy gościowi który zg****ił jego dwuletnią córkę. Poczytaj wiadomości, smutne

wiesz veritas30- - jeszcze sprawa jest taka, czy żona się w nim zakochała, tzn czy wchodzą w to wszystko jakieś emocje, czy traktuje to tylko jak seks - hop do łóżka i tyle. Wtedy to zachowanie tez jest inne. Tak myślę. a dzieci macie?

Gość veritas30
A w praktyce ? - dajmy na to standardowa sytuacja: mąż wraca wcześniej do domu, zastaje gacha i zonę w łóżku...i co ? Który z Was panowie, poszedł by im zrobić herbaty, albo poczekał w kuchni aż skończą ?

Gość lola98765
onaaa85 masz rację. Ja się np bardzo zakochałam. W ogóle jestem empatyczna, dlatego miałam wyrzuty sumienia. Do tej pory ciężko mi uwierzyć, że w taki coś się wpakowałam. Ale teraz już wiem co i jak - mój ówczesny kochanek jest teraz moim mężem ;)

Gość veritas30
"wiesz veritas30- - jeszcze sprawa jest taka, czy żona się w nim zakochała, tzn czy wchodzą w to wszystko jakieś emocje, czy traktuje to tylko jak seks" - myślę że mąż nie ma obowiązku nad tym się zastanawiać, zwłaszcza jeśli doszło do zdrady nie z jego winy. Natomiast ma pełne prawo poczuć wściekłość i odpowiednio zareagować bo czy warto być uprzejmym wobec świ.ni ?

Gość lola98765
Gdybym ja była facetem, to na 100% bym obiła morde ;) Wydaje mi się że ewentualny pan kochanek nie wykorzystałby tego przeciwko Tobie. Takiemu się zawsze należy, no ;) Gdybym ja przyłapała w łóżku męża z jakąś babą to na pewno bym jej nie przywaliła, tylko zrobiła coś, żeby ich upokorzyć. To kobiety boli bardziej ;)

Gość veritas30
"A jak nie krzyczy nic to już wiesz." - to znaczy że zasnęła w trakcie :)

Gość lola98765
veritas30 hahahaha :D

Gość gość
Patrzy gleboko w oczy, czy aby czegos nie podejrzewasz. ?

Gość veritas30
"Wydaje mi się że ewentualny pan kochanek nie wykorzystałby tego przeciwko Tobie. " - mógłby jeżeli dostałby po mordzie np. w jego mieszkaniu (tzw. naruszenie miru domowego) ale zawsze pozostają okoliczności łagodzące czyli fakt zdrady.

Gość veritas30
A trudniejszy przypadek - gach/kolega z pracy. Mało sms-ów, rozmów a robią swoje np. w biurze. Jak rozpoznać takie świństwo ???

Gość veritas30
tenTyp - To miłe, uprzejme. Facet zaliczył, mógł dostać po mordzie a zamiast tego mąż ( ?) mu jeszcze podziękował. Na pewno wspominał to z kolegami przy piwku z uśmiechem. Apropos mieliście z żoną rozdzielność czy cię oskubała podczas rozwodu ? To była zona, prawda ???

Gość gość
Nie chca sie przyznac... HA haha

Gość tenTyp
a niech wspomina z kim chce. To nieistotne. Teraz niech ją bierze kto chce. zdążyłem jej już opinie wyrobić więc się wyprowadziła z miasta. I nie, nie oskubała. Uwierz, koneksje mogą wiele :-) pozdrawiam

Gość gość
TenTyp - uważam Cię za idiotę. Nie dziwie sie ze cie zdradziala- nie masz szacunku do kobiet.

Jak zdradzałam męża, nie dopuściłabym do takiej sytuacji, żeby mój ówczesny mąż złapał mnie na czymś w naszym mieszkaniu. zawsze byłam ostrożna. heh;) a zresztą sąsiedzi itd;) ja wypowiem się jak kobieta. zdradzałam męża. pokochałam tego gościa, potem w trakcie mojego rozwodu mieszkaliśmy razem itd, a dwa dni po moim rozwodzie powiedziałam mu:NIE. teraz jestem sama, bo tak chciałam.a my mieliśmy rozdzielność i wszystko było moje. "moi" panowie tez się bili kilka razy. :(

żyjesz sobie spokojnie, masz cudownego męża itp, a nagle pojawia się ktos, kto mąci ci w głowie, jest Twoim ideałem i marzysz o tym, żeby z nim być, spedzac kazdą chwilę. W obliczu swojego ułożonego już zycia to musi być tragedia.

Gość veritas30
tenTyp - pozdrawiam.... Jeżeli ktoś pakuje się do łózka z mężatką, musi brać pod uwagę ryzyko takiego czynu, choćby w postaci gniewu zdradzanego męża. Osobiście gdybym nie zasłużył na zdradę, dałbym gachowi w japę z dwóch powodów: po pierwsze dlatego że choć on mnie nie zna, widzi mnie pierwszy raz w życiu to jednak krzywdzi - sam zatem może zostać skrzywdzony. Po drugie dlatego żeby następnego dnia nie pluć sobie w brodę dlatego że tego nie zrobiłem. Ale to już indywidualne podejście: jedni płaczą i proszą aby tego więcej nie robiły (ci są już przegrani na starcie bo proszenie o litość zdradzającej ich małpki nic przecież nie daje), inni odchodzą z honorem (przynajmniej w ich mniemaniu) a jeszcze inni zostawiają gachowi bolesną pamiątkę :) Samo zycie

u mnie było tak, że fakt uczucia do tego gościa był bodźcem do złożenia pozwu rozwodowego po jakimś czasie. tzn. od wielu lat chciałam to zrobić, ale nie miałam odwagi itd. a tu nagle on było obok.

onaaaa85 no to można powiedzieć, ze dla Ciebie ( paradoksalnie) dobrze się stało, bo dał Ci bodziec do działania, skoro nie czułaś szczęscia w zwiazku. Jesteś nadal z tym mężczyzną?

Gość veritas30
A temat powstał dzięki gorzkiej historii mojego kumpla. Nie jest jakimś super macho ale miał w sobie coś znacznie cenniejszego - to był przykład "wartościowego faceta", typu poszukiwanego przez masy kobiet, nieumiejących go potem docenić. Był znacznie wartościowszym człowiekiem niż ja. Skończył zdradzony, wypalony i wyniszczony psychicznie przez niedojrzałą "kobietkę wyzwoloną". Dlatego warto wcześniej wiedzieć jak wyczuć zdradę, nawet po to aby się przygotować na najgorsze.