Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veritas30

Po czym poznać że żona zdradza

Polecane posty

Gość gość
To, ze jestes grubsza

a tak na serio: gość 16:55 - dobrze, że to się stało przed ślubem, a nie kilka lat później. Miałeś szczęście w nieszczęściu w sumie...

Gość Zbyszk o
szkoda bo ja z Katowic jestem...

Gość gość
Ja podam 73 pod biustem, 69 w pasie, 78 w biodrach ta od niebieskich oczu :)

Gość Zbyszk o
też bym się z fajną kobietą napił... :)

Gość Zbyszk o
napiłbym się dziś z wami dziewczyny :)

Gość Zbyszk o
kurde czemu tak daleko?Myśle że fajnie by się nam piło i gadało razem...

Gość Zbyszk o
a wolna? :)

Gość Zbyszk o
nie leć bo mi smutno będzie.Jak już nie mogę się z nikim napić to chociaż bym poklikał... :)

Gość Zbyszk o
któraś pani popisze o tych zdradach?Kto częściej zdradza?Mąż czy żona?

Gość on37zg
Zielonogorzanka? odezwij sie:)

Gość Zbyszk o
a może jakaś miła pani odezwie się też do mnie? dj_sisco@o2.pl

Gość Zbyszk o
takie są wszystkie kobiety tyle tyko że faceci wcale nie są lepsi.Samo życie...

Gość Zbyszk o
a długo z nią byłeś nim dziecko jej zrobiłeś?O ile to Twoje w ogóle...

Gość andre44
ten typ ==jeszcze z kopa powinna dostać!!!!!ona 85 lubisz fantazjować a facet co bije się o kobiete to dopiero idiota !!!!!!!!!!nie macie wpływu na to czy ktoś zdradzi czy nie to po h to poznawać!!!!!!!!!!trzeba żyć a zaangażować się w podnoszenie swoich umiejętności w wszystkim a i życie będzie lżejszym stan zakochania się jest piękny ale ile osób poprzez zazdrość stało się debilami,pantoflarzami itd. dlatego inwestujcie w siebie(wygląd itd.)a wtedy napięcie seksualne cały czas i atrakcyjność i same plusy gdy cały czas polujesz (może być że na żone cały czas )lepsze to od kapci ,wielkiego doopska itd.--no i starajta się dobierać charakterologicznie i dopasowanie wyrkoco i tak nie uchroni was od zdradybo takie jest życie!!!!!!!!a teraz kto nie zdradził w czasie bycia z partnerką partnerem,tylko prawde pisać:)

Gość Iwciaaaaaaaaaaaaa
Z niektórych wypowiedzi jasno wynika, że zdradzam :( A ja owszem czepiam się awanturuję, a nawet obrażam, ale to z niemocy tak naprawdę.. Mamy 6 miesięcznego Synka i obydwoje mamy świadomość, że to moje życie się zmieniło o 180 stopni. Owszem narzeczonego też, ale to jednak ja jestem w domu, ja nie mam czasu na nic, ja nie mam o czym opowiadać( bo przecież mojego życia zawodowego nie ma, a wcześniej było bardzo absorbujące, bo prowadziłam swoją działalność) sprzątam, piorę, gotuję...i nic po za tym, więc sama nuda ;( I mam dosyć swojej nudy( mam wrażenie, że jestem nudna jak kupa) i choć chcę to zmienić to czas mi na to nie pozwala :( Narzeczony gdy wróci z pracy to zajmuje się Maluszkiem,a ja w trym czasie dalej kontynuuje obowiązki domowe. Wieczorem jest porażka jeszcze większa :( bo ja mimo wszystko mam energie i ochotę na seks, a On nie :( a jak już się kochamy to trwa to chwilę, bo bardzo szybko kończy(czasem w r****ch mogę liczyć) Chodzę coraz bardziej sfrustrowana, tłumaczę, proszę i mówię wprost, że nie czuję się pożądana i kochana, a On mi zawsze na to, że przecież mnie kocha, że mówi, że jestem śliczna itd...ale gadaniem przecież namiętności nie wzbudzi :( Nawet jak Maluszek jedzie do Babci i mamy chatę dla siebie to ja robię wszystko by zainicjować seks, a tego nie ma :(((Jestem zrażona, mam traumę, bo wiem,że jak przyjdzie co do czego to On skończy i pójdzie spać, a ja znów skończę sama ;( Nie skutkuje nic, nawet teksty typu " Czy nie przeraża Cię fakt, że kocham się częściej z własnym palcem?, że w końcu nastanie taki dzień, że Cię zdradzę"..itd. Słyszę odpowiedź, że ma dużo stresu, pracy i, że sam widzi, że jest gorzej niż kiedyś :( i standardowo dostaję kwiaty, jakaś kolacja jest seks, a później znów posucha przez dwa trzy tygodnie :((( Czy jestem kochana czy jestem suką( bo wiem, że naprawdę już mi nerwy puszczają i obrażam go) skutek jest ten sam :( aaa nawet podkreśla, że mogę sobie wyzywać i krzyczeć, ale jak Go zdradzą to się do mnie nigdy nie odezwie ;(...i ufam Mu, wiem, że by mnie nie zdradził, ale zaczynam świrować :((((((( I co o tym myśleć?

Gość gość
Obrażanie faceta a zawłaszcza mówienie mu, że jest do niczego w łóżku to najgorsze co może zrobić kobieta dla mężczyzny i najlepsze jeśli chce rozwalić związek. W takiej sytuacji mężczyzna prawdopodobnie znajdzie sobie inną partnerkę, która zrozumie jego problemy a w łóżku tak pokieruje sprawy, że facet będzie się czół ja młody bóg. Zamiast mówić mu, że jest do niczego to go pocieszaj w sprawach zawodowych i innych też. Po nieudanym seksie weź sprawy w swoje „ręce”, udowodnij mu, że sam może więcej niż mu się wydaje a Ty mu w tym jesteś zawsze w stanie pomóc. Powodzenia drogie panie):

Gość nowocień
zdrada zdradą, można godzinami rozważać nad powodami, po co. Ważne aby rozpoznać i nie wychowywać nie swoich dzieci, tak drodzy koledzy polecam testy dna, warto upewnić się i potwierdzić, chociaż większość woli nie wiedzieć. Kobietce skoki w bok mają swoje konsekwencje. :)

Gość gość
byłam zaczepna, kłótliwa, wytykałam wszystkie potknięcia mojego męża nawet te z przed paru lat, zaczęłam ubierać sie inaczej, telefon miałam zawsze przy sobie ale oczywiście wcześnie jw razie czego zabezpieczyłam kodem, często "odwiedzałam koleżankę, sex już dawno umarł śmiercią naturalną... z drugiej strony mąż był tak mało zainteresowany tym co robię, że nic go nie niepokoiło, siedział jak zawsze w fotelu i pił piwko.. :/

Gość gość
Wylizuj jej broche co dziennie az poczujesz smak obcego członka wtedy bedziesz pewny hahah,Lamusie

Gość Iwciaaaaaaaaaaaaa
WIEM,WIEM ..najgorsze, że wiem, ale gdy emocje biorą górę nie mogę się ugryźć w język :( Wspierałam, tłumaczyłam, prosiłam, uwodziłam :( a teraz niestety powoli mi się nie chce, dlatego się obawiam, że nie wytrzymam..Mam naprawdę spory temperament,ale moje przygody w porównaniu do Jego podbojów z przed związku ze mną to pikuś, dlatego czuje się tym bardziej zawiedziona...

Gość gość
Moja żona nie ma już ochoty na sex i bardzo mnie to zastanawia.

Gość gość
Czy brak zainteresowania seksem przez kobietę w związku małżeński może być oznaką zdrady z jej strony. A jeżeli już uprawia seks , to dla świętego spokoju.

Gość Iwciaaaaaaaaaaaaa
Nie wiem Panowie, ale ja tak nie miałam..śmialiśmy się nawet, że nie przeczekaliśmy okresu połogu..a teraz? 2-3 tygodnie przerwy, jeden meeeeega krótki stosunek, tydzień okresu i tak wkoło :( Teraz nawet kolejna rozmowa zakończyła się niczym, bo oczywiście powiedział, że przecież mam okres, więc o czym tu gadać(gdzie przechwalał się, że dobry marynarz..itd, a ja podkreślałam, że może niekoniecznie być to dla niego i lepiej się wstrzymać) no ale gdy jest to ostatni dzień miesiączki, jestem naga w wannie, dziecka nie ma, wysłałam Go po wino do sklepu i w trakcie jego wybierania rozmawiamy na kamerce i widzi mnie nagą, a po powrocie zasiada w fotelu i pyta mnie czy długo jeszcze będę w wannie, bo On chce iść do łóżka(niekoniecznie spać, ale może coś włączyć)..aaaa to następna rzecz, która się zmieniła...teraz gdy lądujemy w łóżku to mój narzeczony mi włącza serial, potrafi nawet włączyć następny odcinek(mamy telewizor do neta podłączony) gdy mówię wprost, że nie chce oglądać( zresztą wie, że nie jestem telemaniakiem i nie chciałam telewizora w sypialni ) to odwraca się i idzie spać..Im dłużej to piszę tym bardziej się załamuje :( Chyba czas przestać się oszukiwać :((

Gość gość
Ja się czepiałam najpieerw. Na początku po seksie z kochankiem jeśli już mój narzeczony coś chciał to nie patrzyłam mu wogóle w oczy. Wytyka się wszystkie błędy bo chcąc nie chcąc zawsze zaczyna się porównywać jednego do drugiego. Czasem człowiek chce wynagrodzić więc zaczyna być przemiły i tak na zmianę. Telefon wszędzie z sobą , pokasowane rozmowy na fb i w tel. Spóźnieenia, wypady do koleżanek i z koleżankami ;) Zmiana bielizny na coraz to nowsze , ładniejsze...

Gość gość
złamać jej kręgosłup a jemu jaja uciąć i posypać solą