Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdyby wasz mąż miał kochankę i dziecko to wolałybyscie wiedzieć

Polecane posty

Gość gość

Czy żyć w nieświadomości ?

Gość gość
wolałabym wiedzieć oczywiście :) Wiadomo, czasami lepiej życ w błogiej nieświadomości, ale z drugiej stronie brrrr jeśli sobie pomyślę że nasze wspólne życie to byłby wielki fałsz :) tak,wolałabym wiedzieć

Gość wierze w pieniadze
kocham grajacych na piec frontow jednoczesnie, to takie romantyczne

Gość tak wolalaby wiedziec
Wtedy wywalilabym go na zbity pysk.

Gość gość
Mam pewne obawy, że mój mąż właśnie tak ma i nie wiem co robić :( chyba spróbuję skontaktować się z tamtą kobietą, bo on mi nic nie powie

Gość gość
A dlaczego tak myslisz?

Gość gość
lepsze jasne sprawy niż życie w niepewności i z poczuciem znikającego zaufania....Dowiedziałabym się za wszelką cenę, mając dowody od razu do prawnika by zaczął mądrze prowadzić sprawę rozwodową.... z nim bym nawet nie gadała o tym (oczywiście jeśli sytuacja byłaby jasna, a nie tylk moje podejrzenia)

Gość gość
Mało prawdopodobne, żeby kochanka c***owiedziała.

Gość kasiulek8807
nie wyobrażam sobie tego u siebie.. brrr wybaczyć to napewno bym nie wybaczyła, nawet kochając niewiadomo jak mocno..

Gość gość
Ja powiadomiłam żonę o tym ,że jej mąż będzie mial ze mną dziecko

Gość gość
* c***owiedziała

Gość gość
dziecko to troche inna sytuacja

Gość gość
czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.

Gość gość
jeśli zrobiłby jednorazowy skok w bok, bez konsekwencji jakim jest dziecko to wolałabym , żeby nigdy mi o tym nie powiedział. ale jesli to byłby długi romans, dziecko to chciałabym wiedzieć. na pewno w******abym go na zbity ryj

Gość gość
Mąż mojej kolezanki pracuję z moim mężem i to ona mi o tym powiedziała obiecała , że dowie się co to za kobieta. Niestety to może być prawda mąż wychodzi na siłownie wraca nie zmeczony ciuchy ma suche ostatnio jak zabrałam mu telefon, to się na mnie rzucił wyciągnął kartę i ją połamał. Nie wiem co robić, mamy 2 dzieci 2 i5 letnie i wspólny kredyt rodzina na swoim . Zabije go jak mnie zdradzał

Gość gość
On zaczął się dziwnie zachowywać jak urodziłam 2 dziecko czyli pewnie trwa to trochę.

Gość gość
To idz za nim jak pojdzie na siłownie .

Gość gość
albo zobacz jak zareaguje jak powiesz, ze chcialabys o siebie zadbac i zaczac z nim chodzic na silownie,

Gość gość
Nie ma kto z dziećmi zostać ja wychodzę 2 razy na basen i 2 razy na fitnes, a on codziennie na siłownię albo na halę albo pobiegać

Gość gość
mam 3 dzieci ja nie pracuje mąz mnie utrzymuje mieszkam u męza, ja nie podejrzewam ale czasem tak po babsku się boję czy mnie nie zdradza-kierowca tira ,raz na 2 tygodnie w domu,nie wiem co bym zrobiła to nie takie łatwe odejśc ,może lepiej nie wiedzieć

Gość gość
Wolalabym wiedzieć by moc go w********ic na zbity pysk

Gość gość
nie wiem

Gość gość
No byłabym się że mąż umrze a tu nagle jeszcze jedno dziecko do podziału majątku

Gość gość
Właśnie się zastanawiam czy powiedzieć żonie mojego kochanka że jestem z nim w ciąży jak myslicie ?

Gość gość
Tydzień temu powiedziałam jego żonie , że spotykał się ze mną od 2 lat. Dałam jej mój telefon na którym miala smsy od niego jak pisał, że jest w trakcie rozwodu itp itd że ona nic dla niego nie znaczy były na nim tez zdjęcia z ich mieszkania bo skoro są w separacji to każdy sprowadza kogo chce, wiec mu wierzyłam nawet z ich córką chodziłam na rehabilitacje patrzylam jak stawia pierwsze kroki . Powiedziałam jej, że jestem z nim w ciąży. Najdziwniejsze było to, że była spokojna powiedziała tylko że się nie rozwodzi. Myślałam że po tym wszystkim on się do mnie nie odezwie, bo zabronił mi się kontaktować ze swoją żoną, a on znów chce mieć dwie rodziny i tak żyć ... jej chyba to też pasuje ja już nie wiem co o tym myśleć...

Gość gość
nie umiem sie dzielic,bardzo by mnie to bolało...ale chciałabym wiedzieć

Gość gość
21:12 no co ty? mąż pisze testament i przepisuje wszystko na dziecko z małzeństwa, a tamtemu bękartowi będzie się jedynie nalezeć jakis marny zachowek :)

Gość gość
chyba wolalabym wiedziec.moja kolezanka zwiazala sie z facetem ktory ma dziecko,zaszla z nim w ciaze i niby bylo ok a pewnego dnia napisala do niej jakas kobieta i powiedziala ze nie dawno urodzila dziecko ktore tez jest jego.on sie wyrzekl dziecka ale badania i tak wykazaly ze to jego.i tak facet ma 3 dzieci kazde z inna...ale z zadna juz nie jest;)

Gość gość
21:27 he he a jak juz napisał testament i zapisał wszystko na dziecko kochanki?

Gość gość
nie chciałabym