Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale dzisiaj był tekst w dlaczego ja hahahah

Polecane posty

Gość gość

facet wyszedł z więzienia i nie może się odnaleźć , ma problem ze znalezieniem pracy , a jego córka (22) do niego " a co ty od razu chcesz pracować jako magazynier? myślisz, że to tak łatwo? zacznij od czegoś prostszego" :D :D

Gość gość
co w tym śmiesznego?? czyli wg was praca magazyniera to wielkie wyróżnienie ? :D

Oho widzę, że warzywko biurowe gardzi pracą fizoli. Więc pomarańczowa spyertolino - wyobraź sobie, że żeby zostać magazynierem wypadałoby mieć uprawnienia na wózek widłowy. Przede wszystkim jednak być niekaranym i mieć trochę oleju w głowie, gdyż magazynier to nie tylko bezmyślny tłuk przerzucający kartony. Serialowa córka miała pewnie na myśli, by najpierw poszedł do przysłowiowej łopaty, tudzież odśnieżania czy grabienia liści. Myślenie nie boli.

Gość gość
kevin wyluzuj, bo nieraz tu dyskutowalismy wiec badz dla mnie mily albo bede ci jechala jak wszyscy :)

Gość gość
gdyż magazynier to nie tylko bezmyślny tłuk przerzucający kartony. x to może wyjaśnij nam na czym polega arcyskomplikowana praca magazyniera, bo widać, że jesteś obcykany w temacie :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Widać kurki domowe mają wybujałe ego. Otóż praca fizycznych, którymi tak gardzicie jest bardziej opłacalna niż wasze siedzenie w urzędzie czy biurze. Myślicie, że jesteście kimś ważnym? Dzisiaj macie pracę a jutro ją tracicie. A ten robol na którego tak patrzyliście z pogardą otworzy własną firmę i będzie trzepał kokosy bo jest nauczony pracy. Trochę więcej pokory paniusie damusie.

nie mam pracy magazyniera ale polegac ono moze na fakturach rachunkach itp... wozek widłowy czesto ksiazeczka sanepidowska oczy dookoła głowy i ogarniety łeb to podstawa..

Gość gość
trzeba ukończyć studia na wydziale przerzucania paczek lub gnoju aby mieć uprawnienia i niezbędną wiedzę teoretyczną w jaki sposób magazynować :O

mój mąz pracowal jako magazynier i to na serio jest odpowiedzialna praca. podstawa to znajomość systemu SAP, obsługa skanera, specjalne programy komputerowe w jednym paluszku, wystawianie wz-tek ,faktur itp, trzeba umiec jezdzic wózkiem i to na bardzo wysokim poziomi a nie tylko w przód i w tył.mąz teraz siedzi na d***e w biurze i mowi ze tam miał o wiele bardziej odpowiedzialą robote niż teraz,

Gość gość
No, obsługa skanera i umiejętność wystawiania faktur w specjalnym programie to naprawdę MEGAtrudne zdolności :D:D Czy mąż myślał o kandydowaniu na premiera? :classic_cool: :D 🖐️

Gość gość
Do tej pory nie spotkałem kobiety która potrafi wystawić fakturę. :classic_cool:

tak, myślał nawet o prezydenturze ale jak widzi ze taka chołota się tutaj panoszy to olał to, az szkoda mi cie bo taka zawisc i jad się z ciebie wylewa ze szok. żadna praca nie hańbi wiec nie rozumiem po co takie uszczypliwe komentarze, lepiej pracować jako magazynier i dostać te 2.8 niż w biurze jako nikomu nie potrzebny specjalista od robienia kawy za 1.5

Gość gość
widzę,że połowa ludzi tutaj inteligencją nie grzeszy :O pewnie z racji,że sami wykonywaliście takie prace czytacie ten temat jako atak i wywyższacie swoje prace by podnieść sobie samoocenę :D ale mi chodziło o tekst córki " od razu chcesz być magazynierem?" jakby to było conajmniej "prezesem?" nie załapaliście żal :O to tak samo jakby ktoś powiedział "od razu chcesz być pomocą kuchenną? może zacznij od czegoś łatwiejszego?"

Gość gość
to nie jest smieszn e- raz na jednym portalu z robota -gdzie przy ofertach pracy jest napisane liczba nadesłanych CV na magazyniera bylo 500 chetnych a na wykladanie towaru 220- raz w ogloszeniu od kandydata na magazyniera zadano 2 lat doswiadczenia a od zastepcy kierownika magazynu 6 miesiecy czyli nie tak łatwo załapac sie na amgazyniera

ale ty jesteś sprytny, ojej , wykiwałes kafeteriam, powinieneś sobie dac medal albo od razu Nagrode Nobla nasz bystrzaczku!!!WOOOOOOOW jestem pod mega wrazeniem!!

Gość gość
wiesz czemu mają większe wymagania? bo na magazynierów jest więcej chętnych dlatego mają wieksze wymagania , bo mogą sobie na to pozwolić, jest popyt jest podaż, a co do ciebie sexiflexi to nie mam więcej pytan :D :D :O

Gość gość
uderz w stół..... :D 🖐️