Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktostaki24

Ból brzucha żołądka

Polecane posty

Gość ktostaki24

Witam, jestem na początku ciąży i bardzo dokucza mi ból brzucha i żołądka w zasadzie to od dołu do góry podbrzusze jelita żołądek.Czy miałyście podobnie?Jest to moja pierwsza ciąża dość długo wyczekiwana więc i troszkę się stresuje.

Gość gość
o kuzwa z kazdą drobnostką bedziesz przylatywac na kafe? zrob sobie mięty z rumiankiem i c**przejdzie histeryczko

Gość ktostaki24
zamknij jape :) kto pyta nie błądzi.No fakt to lepiej lecieć do lekarza z jak to ty mówisz "głupotami"niż zapytać innych dziewczyn bardzo logiczne :)

Gość gość
zamkij jape to mow k*******o do swojej starej i nie podniecaj sie tak bo jeszcze poronisz tępoto

Gość ktostaki24
Hah :P nie będę się wdawać w głupią dyskusję z takim czymś jak ty bo chyba ty dawno poroniłaś ale swój móżdżek :) Jeśli nie wiesz od czego są fora trudno jeśli wydaje ci się jakieś pytanie głupie to nie odpisuj po prostu pozdrawiam podlotku :)

Gość gość
Oj księżniczkę żołądek boli ojej i co teraz?? Durnoto uswiadom sobie ze czekają cie jeszcze ,mdłości zyganie zgaga wzdęcia zaparcia bol pachwiny bol miednicy bol całego brzucha od kopniakow być może hemoroidy rozstepy swędzenie skory.... I wiele innych To SA właśnie uroki ciąży Z każda głupota będziesz na kafe d**e zawracać??? Popytaj lekarza dowiesz się ze to jest normalne i 90% kobiet to ma To Zadná anomalia zęby o tym pisać Dotarło?????

Gość gość
Może boleć, w końcu macica się powiększa i wszystko zmienia swoje polozenie

Gość gość
haha, nie no laska ma problem bo ją zolądek boli:D:D:D haha, no ludzie io takie cos ma byc matka?rece opadaja:O a dupa cie nie boli od srania krolewno za dyche?

Gość gość
Jak ona to dziecko duchowa skoro bol brzucha podczas ciąży gdzie macica się powiększa narządy się przesowaja ja tak strasznie dziwi... Boże jakim Durnym trzeba być????? A c**a od r******a cie nie boli hahaha Szkoda tego dziecka naprawde

Gość ktostaki24
Ha haha ojojoj no bo się poplącze zaraz :D wiesz mnie może boleć od tego a ciebie od czego innego :)

Gość martuskaap
Gosc to ma tyle kultury az pozazdroscic.Dziewczyna pierwszy raz w ciazy to sie pyta jezuu chyba logiczne!

Gość gość
autorko, sorry masz chyba góra z 17 lat, głupiutka jestes

Gość ktostaki24
E tam mam 11 i nie wiem jak zaszłam w ciąże palcem pogrzebałam i się zrobiło :P nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie wypowiadaj :)

Gość a no tak
Autorko, skoro jak sama napisałaś kazdego może z innego powodu boleć to takie pytanie należy zadać lekarzowi w czasie wizyty albo telefonicznie chociaż. Online nikt cię nei zdiagnozuje. Ja nic takiego sobie nie przypominam.

Gość gość
brzuch głupią krowe ponoc napiernicza, ale siedziec i odstawiac pisanine na kafe jakos ma sile:D co za kmiot:D

Gość gość
wez nospe na bol brzucha i na bol zoladka wypij miete powinno pomoc. ja bol zoladka mialam przez trzy miesiace i to byl moj pierwszy objaw ciazy

Gość gość
Witam Ja jestem w 9 tygodniu ciąży :) od 2 tygodni mam ostre bóle żołądka. niestety nic nie pomaga ani rumianek , siemię czy leki typu reni :( przy tym bólu wieczorami mam ostre wymioty kwasami żołądkowymi. Przeszłam już na dietę lekkostrawną ale nie ma zbyt dużej poprawy :( Już raz wylądowałam w szpitalu ze względu na ten ból :( Straszny jest ten stan i nie wiem kto go nazwał "błogosławionym" bo ja wędruję tylko od łóżka do łazienki. Do tego mam ciągle 37, 2 tem. i jest mi ciągle ciepło. mam nadzieję że szybko to minie :) Może macie do mnie jakieś rady jak z tym walczyć. ??