Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nietolerancja glutenu badanie Wrocław

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z glutenem u mojego dziecka. Po jego wprowadzeniu zaczęły się luźne o specyficznym zapachu kupki, chyba kwaśne, które odparzają pupę niemowlaka. Odstawiłam gluten na miesiąc i wszystko wróciło do normy, konsultowałam to z lekarzem ale ładnie mówiąc olał sprawę, pomyślałam, że może rzeczywiście przesadzam, podałam kaszkę z glutenem ponownie i specyficzne kupki wróciły. Czy to może być objawem nietolerancji glutenu? Szukam we Wrocławiu lekarza pediatry albo innego specjalisty, który zna się na nietolerancji glutenu, polecicie mi kogoś?

Gość gość
a słyszalas kiedys o takiej specjalizacji jak gastroenterolog dzieciecy??? bo chyba jego powinnas poszukac

Gość gość
nie słyszałam, nie uzyskałam żadnej informacji od lekarza dlatego chciałam się podpytać na forum. dzięki za info chociaż wystarczyło napisać, żebym skontaktowała się z gastroenterologiem , byłoby milej.

Gość gość
skontaktuj sie z gastroenterologiem dzieciecym, lepiej ci?:D szukaj na rankinglekarzy.pl albo znanylekarz.pl-tam masz opinie o wiekszosci lekarzy

Gość gość
a Tobie lepiej? dzięki za link do strony bo nie miałam o niej zielonego pojęcia :)