Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe jest żeby laboratorium trzymało złą cytologie już 5 tydzień

Polecane posty

Gość gość

miałam czekać 3 tygodnie właśnie minał 5 tydzien a do mojej lekarki wciąż nie przyszedł wynik cytologii. Wsztstkie inne wyniki już ma, a mojego jak nie było tak nie ma. zastanawiam się czy jakby było cos nie tak to nie powiinni przysłac jej jak najszybciej??

Gość gość
A nie można zadzwonić i się zapytać?> bo może im gdzies zaginęło?

Gość gość
Wlasnie,moze zgubili,zadzwoń i zapytaj a nie gdybaj

Gość gość
Tez obstawiam ze gdies zginelo po drodze

Gość gość
dzwoniłam dzis do lekarki i powiedziała że jeszcze nie przyszła. W poniedziałek do niej pójde i jak nadal nie będzie wyników powiem że ma zadzwonić i zapytać!

Gość gość
jak moga zginąc wyniki badań...to jakiś kosmos. Ja rozumiem, że mozna zgubic paragon ze sklepu ale wyniki?

Gość gość
Mogą mogą. Mało jeszcze wiesz -może wcale nie zrobili badania bo próbka zginęła albo coś w tym stylu.

Gość gość
Jeju to jest polska, ty sama pilnujesz i nie zhubisz ale inni maja to w d***e. Ostatnio u specjalisty okazalo sie moja karte zgubilii...

Gość gość
Wszystko można, ja dostalam wyniki, ale nie swoje, okazalo się, że nie zgadza się termin oddania próbki do labolatorium, musiałam powtarzac

Gość gość
boje sie poprostu że cos jest nie tak i dlatego to nie przychodzi..bo może cos tam konsultują

Gość gość
to zależy jaka osoba jest odpowiedzialna..jedna moja koleżanka miała zły wynik z posiewu bakterii, tuż przed porodem - dzwonili jakby na pożar i się przejęli. Inna znowu robiła cytologię i zapomniała o odebraniu wyniku przez 3 mce chyba, a wynik był zły i nikt do niej nie zadzwonił..... niech od twojego gina zadzwonią i spytają, może się zgubił

Gość gość
Tego to sie naprawde nie boj. Jakby cos bylo nie tak to napewno bys jyz ten wynik miaka. Polska sluzba zdrowia to nie lesna gora nikt nic nie konsultuje vez skierowania:-)