Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZYJAŹNI NIE MA

Polecane posty

Gość gość

Nie ma przyjaźni,kiedyś miałam przyjaciółke długi okres czasu ale urwałyśmy jakoś kontakt.Zdałam sobie sprawe ,że koleżanka myśli,że jest najważniejsza,że zawsze wszystko pójdzie po jej myśli i ma być tak jak ona chce. Gdy człowiek wkracza w dorosłe życie też po części wkrada się rywalizacja,zazdrość. Nie raz widziałam zazdrosny wzrok gdy zobaczyła u mnie nową bluzke, samochód a nawet gdy znajomi powiedzieli mi,że świetnie gotuje nawet tego nie mogła przeboleć.Głupie prawda.A czasem z zazdrości słyszałam jakieś głupie docinki,że nie wyglądam w czymś dobrze,że fryzura nie taka,że ciasto za słodkie,że samochód nie taki WOW. Ja w żadnym wypadku nie mogłam mieć lepiej niż ona.Z czasem zrobiła się wścibska. Wtykała wszędzie swój nos,w moje prywatne sprawy i mojego męża.A o sobie i o swoich sprawach wogóle nie chciała mówić.Kontakt się urwał bo kto by wytrzymał. I PYTAM SIĘ: MA TO WSZYSTKO SENS?

Gość gość
nie ma przyjaźni w XXI wieku :)

Gość gość
ja to wiem od przedszkola

Gość aurorra_
miałam też taka serdeczną kolezaneczke i przez nia mój kilkuletni zwiazek z chłopakiem by sie rozpieprzył

Gość casablaca_
w życiu trzeba mieć szczęście do ludzi też