Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qolaq

ja i mój były na portalu randkowym co robic

Polecane posty

Gość qolaq

rozstaliśmy się 5 mieś temu.. ciągle jednak byliśmy w kontakcie bo niby kochaliśmy się, ale częste sprzeczki i wyidealizowane jego plany rozwaliły to.. stwierdził, że ma małe mieszkanie na wynajmie, że nie pomieścimy się bo ja jestem z lepszego domu, i powinien wiecej zarabiac itp... zarejestrowałam się na portalu randkowym bez zdjęc i nagle patrze a po tygodniu ON - jego zdjęcia, piękny poważny opis.. nie wiem co robic..bo w sumie nie rozstaliśmy się na 100%..nadal mamy swoje rzeczy i mieliśmy kontakt..zapewniał o swoich uczuciach.. mam wstawic swoje zdjęcia i uznac, że nie widziałam jego opisu i nie robic afery?? boli mnie ta cała sytuacja, ale skoro on uznał że chce kogoś poznac i tak poważnie sie za to zabrał to ja nie powinnam miec skrupułów i tez dac sobie szansę?

Gość gość
no to skasuj konto, nie wiem z czego robisz problem? Poza tym szukac faceta na portalu randkowym to trochę desperackie, wiadomo że tam większość to roochacze. A twoj byly to zwykly doopek, po prostu mu się znudzilas, a nie że malo zarabial, to tylko glupia wymowka, skoro skonczyl z toba a juz nowej szuka. Ja bym nie chciala faceta co daje swoje foty na neta na jakims portalu radkowym, niedojrzaly koles... no ale zmien portla, jak to sie stalo, ze oboje na tym samym portalu wylądowaliscie? przeciez tych portali jest pelno.

Gość qolaq
jego kolega był na tym portalu, ja się zarejestrowałam bo chciałam go zobaczyc i jestem, ale z błędnymi danymi nie imprezuje, nie mam możliwości się z nikim poznac

Gość gość
owszem...wstawic zdjecia i udac,jakby sie nic nie stalo.Taki obrot sprawy daje wiecej do myslenia,analizowania,niz dociekanie,dolowanie,proszenie o wyjasnienia:p.Facet ma prosty tok myslenia,im wiecej chcesz,tym mniej masz:p

Gość qolaq
a może udac, że nic nie wiem..zabrac rzeczy i wtedy wstawic zdjecia?? zobaczyc reakcje jaki będzie do mnie, że nie wiem o portalu?

Gość gość
ja bym napisała do tego chłopaka swojego jako ktoś anonimowy :) i postarała się raz jeszcze rozkochać go w sobie :) Załóż sobie lewe konto, e mail, wszystko. Po jakimś czasie się spotkacie... I... niespodzianka! :D To by było trochę jak w tym filmie "masz wiadomość" :D

Gość qolaq
no no to jest myśl! ale jaka okrutna;p nie moge chyba aż tak sie nim bawic

Gość gość
zaczac zyc swoim zyciem i nie wlazic poraz 2 do tej samej rzeki.Poza tym,nie wszyscy faceci na portalach to roochacze,to jak tutaj,czesc jest normalnych,a czesc ma problemy psychiczne:p

Gość gość
Ale powiedz mi autorko po co to wszystko, po co go szpiegować, skoro on cię już po prostu nie chce? :) ole4j go, nie zawracaj sobie nim głowy, on cię już nie chce. A że wciąż do ciebie pisze to nic nie znaczy. Zresztą konto na portalu na ktorym szuka nowej doopy chyba najlepiej o tym świadczy, po co sie łudzisz???

Gość qolaq
ja się tam zarejestrowałam aby kogoś znalezc, a nie go tam znalezc-nie aby go odzyskac bo to ja podjęłam decyzję mimo jego błagań, że koniec..bo mnie rani dziwna sytuacja jak się będziemy tam oglądac...

Gość gość
ale ja nie chciałam, żebyś była wredna dla niego, tylko myślałam, że Ci jeszcze na nim zależy, a taki internetowy flirt mógłby na nowo obudzić w was uczucia :)

Gość gość
zabierz swoje rzeczy, wstaw zdjęcia, nie komplikuj - on widocznie uznał wasz związek za przeszłośc, skoro szuka kogoś nowego, ty też możesz zrobic to samo

Gość gość
rzadko gdzie teraz mozna pisac na portalu bez zdjecia:p,poza tym,skoro rzeczywiscie jest jak piszesz,to co cie obchodzi,co on robi.Zycz mu powodzenia i tyle.Wyjdziesz z tego z klasa:)

Gość qolaq
za dużo było bólu i za dużo minęło czasu.. nigdy mnie nie zaskoczył, jak tchórz..smsy.. chcę się zakochac,poznac nowy charakter. No dobra..zabiorę rzeczy i sobie konto oficjalne zrobię dzięki

Gość qolaq
jest mi tylko przykro, że jednak okazał się byc dupkiem i zapewnienia w które wierzyłam, że może jednak jest inny/wyjątkowy są realne niezależnie od uczuc

Gość Oj taką polityke Kalego
prezentujesz. Ty sie zalogowałaś na portalu randkowym, żeby kogos znaleźć. Nie ma znaczenia, czy pod woim nazwiskiem czy załozyłaś fikcyjne konto. Cel miałaś jaki miałas i to jest wg Ciebie w porządku, bo nie dałaś zdjęcia i podałaś fikcyjne dane. Twój BYŁY facet uczciwie, pod swoim nazwiskiem i ze zdjęciem założył konto na tym samym portalu i Ty jesteś zawiedziona:O Poważnie, Akli mógłby sie od Ciebie uczyć. Zabierz rzeczy i daj temu biednemu facetowi znaleźć jakąs normalną dziewczynę

Gość gość
facet uklada sobie zycie bez ciebie. gdyby byl uczciwy to chociaz by ci cos wspomnial, chociaz ogolnikowo by powiedzial. a tu wielka tajemnica przed toba. z jego strony chyba wasz zwiazek jest skonczony i to ty zle do tego podchodzisz. nie rob mu afery bo niewarto, odpusc tego faceta. skoro wam nie wyszlo to nie wyszlo i on chyba wyszedl z takiego zalozenia. ty tez powinnas.

Gość qolaq
ok, dziękuję za wypowiedzi:)