Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc cos powaznego

Polecane posty

Gość gość

raz na jakiś czas pojawia mi się na jednej wardze sromowej twarda i boląca kulka, a potem się zbiera ropa i znika, i przeważnie jest to przed miesiączką, kiedyś miałam tak kilka razy z rzędu, potem nic i teraz znowu...czy to może byc jakiś wirus np. ?

Gość gość
mam tak samo ale u mnie nie ma reguly kiedy sie pojawia. kiedys myslalam ze od golenia ale dlugo nie golilam a i tak to wystepowalo. ginekolog mi mowil ze od golenia. tez mam takie jakby pryszcze/wrzody - sa spore i bardzo bola a ulge przynosi wyciskanie wiec to robie. moze to zabrzmi strasznie ale wyciskanie boli bo im wiecej jest ropy w srodku tym bardziej to boli i czasem dezynfekuje jakas szpilke lub igle i przebijal, wtedy ropa sama wyplywa i nie boli.

Gość gość
no tak ale ja to mam na tej mniejszej, gdzie nie ma włosów,więc to raczej nie od golenia, nieraz jak siedze to nawet boli, pare razy wycisnełam to była ropa i krew

Gość gość
i zawsze w tym samym miejscu

Gość gość
jak masz zawsze w tym samym miejscu to mysle ze masz caly czas jednego "wrzoda" i on ci sie odnawia. sprobuj to wycisnac do konca to nie bedziesz miec. mi sie pojawiaja w roznych miejscach i tez czasami na wargach sromowych mniejszych gdzie nie ma przeciez wlosow.

Gość gość
dzis mi to pękło samo i była taka ropa zepsuta juz i tyle krwi jakbym okres dostała, no ale nadal to jest,boli i wycieka krew. nie wiem czy w tym miejscu by wyszedł pryszcz, no bo przeciez w buzi tez nie wychodzą,ani na błonach śluzowych.

Gość gość
A to nie opryszczka ?

Gość gość
Lepiej pokaz to lekarzowi bo brzmi to nieciekawie Mam 40 lat a nigdy nie miałam tam wrzodów, pryszcze ani żadnych takich a gole sie, nawet kiedyś depilowalam sie woskiem, peseta

Gość gość
a od czego się robi opryszczka? jak mi to nie zejdzie teraz to bede musiała pójsc do lekarza, no bo zaden wrastający włos to napewno nie jest,bo one tam nie rosną, apoza tym to nie goliłam sie ostatnio