Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia GB

nie chce wychodzic za maz

Polecane posty

Gość Andzia GB

do niedawna bylam tego pewna... nienajgorszy facet i w ogole milo. nigdy nie mialam wielu partnerow i jakos mi to nie przeszkadzalo. kiedys sie zwierzylam przyjaciolce, ze marzy mi sie perwersyjny seks dwoma-trzema facetami, ale oczywiscie nigdy nie mialam odwagi na to pojsc... na moim panienskim ktory byl w ostatnia sobote zamowily mi 3 strip-teaserow, w tym jednego murzyna! napalima sie strasznie, byli ladni i mieli duuuuze, duzo wieksze niz moj narzeczony... po tym jak sie nieco popilismy, pobawilismy zabrali mnie do pokoju i we trzech tak dojechali, ze myslalam, ze umre z rozkoszy. ile ja tracilam przez te lata!!! teraz chce tego wiecej, mocniej i w ogole. jutro mam slub i wcale nie chce wychodzic za maz, chce byc wolna i duzo sie bawic! co teraz zrobic? dziewczyny pomozcie.

Gość gość
p********z jak potrzaskana, masz rozum dojechany

Gość gość
a ile lat masz??

Gość Andzia GB
a jak już się obudziłam, to sobie pomyślałam, że gdybym nie była takim pasztetem, to na pewno moje marzenia kiedyś by się spełniły :P

Gość Andzia GB
26

Powiedź mężowi o tym, albo się w****i i odwoła ślub, albo zaakceptuje i będzie musiał się dzielić :D

A co ma do tego kompleks przyrodzenia ? moim zdaniem nic, ważne, żeby lubić się r****ć. Ja np nie wyobrażam sobie mieć cnotki za żonę i na pewno wezmę taką, która jest otwarta na różne propozycje.

Gość gość
a za 3-4 lata bedziesz zalowac,ze tego slubu nie bylo a pozniej gorzej bedzie znalezc kogos odpowiedniego. Ale jak czujesz,ze nie chcesz to odwolaj impreze a potem dopracuj prowo:-P

prowo? eh... Slavery, do tej pory tez sadzilam ze nie ma to znaczenia, ale bylo kompletnie inaczej... co mam powiedziec? ze nie czulam roznicy?

No dobrze, więc może określmy o co dokładnie chodzi, o to że ma za małego, czy o to że chcesz jeszcze się p******ć z innymi, bo to dwie różne rzeczy moim zdaniem.

Gość Roman krasowski
jezeli to nie prowo to szkoda mi ciebie, pomijam kwestie moralną, bo to oczywiste, ze jestes tylko marnym ścieerwem, ale jak najszybciej musisz zgłosić sie do chirurga, na zaszycie tego krateru między nogami, leje po bombach nie sa dziś w modzie. Innym rozwiazaniem jest zatrudnienie u tego pracodawcy http://www.janow.arabians.pl/ będziesz mogła przebierać do woli z tą rozwaloną rozp**dziochą :P

Gość maartuska28
hehe jak zwykle temat od dziewczyny do dziewczyny a tu sie stado morlaizatorow zlecialo... coz zrobilas dziewczyno co zorbilas, sama podejmij decyzje czy sie nie wyszalalas odpowiednio i czy chcesz to robic w zwiazku malzenskim czy bez niego

Gość banooo
sama o******elam na panienskim, moze nie trzem, ale tez duza i to wraz z kolezankami :P mojemu facetowi zamowili strip-teaserke pewnie, nie wnikam co oni tam robili.

Gość gość
To co jest opisane jest straszne bo jeśli by kochała obecnego partnera nie zdradziła by go przed ślubem , nadarzyła się okazja i skorzystała jak pierwsza lepsza , więc nie zeń się tylko dupc na prawo i lewo może ci ulży autorko .

Gość Andzia  GB
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 26. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.