Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja gośc

Cesarka na życzenie Bydgoszcz

Polecane posty

Gość Ja gośc

Mam prosbe o pomoc do mam, które urodziły w Bydgoszczy dziec***oprzez cesarskie cięcie na tzw "życzenie". gdzie rodziłyście, jak to załatwiłyście i ile to wszystko kosztowło? z góry dzięki za odpowiedzi :)

Gość Ja gośc
Nie orientuje sie jak mma sie za to zabrać, prosze o pomoc :(

Gość taka ja jaka ja
idz do jakiegos znanego, dobrego lekarza np do Chmary. i jego podpytaj.

Gość gość
ja miałam cesarkę planowaną w MSWiA, wcześniej byłam na prywatnej wizycie u ortopedy - mam problem z kręgosłupem- ortopeda z NFZ nie widział wskazań do cc, ale to był nawiedzony gość na temat porodów naturalnych, więc udałam się prywatnie. Lekarz napisał mi wskazanie do cc, następnie udałam się z tym wskazaniem do MSWiA z zapytaniem, czy będzie to respektowane, jeśli wybiorę ich szpital, nie robili najmniejszego problemu, od razu zostałam zapisana na cc, bez żadnych opłat, tylko konsultacja u ortopedy kosztowała mnie 100 zł. Także polecam szpital MSWiA, bo słyszałam,że w innych szpitalach nawet jak masz zalecenie cc to robią problemy.

Gość Ja gośc
I mam zapytac wprost tego doktora gdzie zrobie planowaną cesarke? :)

Gość gość
a nie możesz ze swoim lekarzem porozmawiać ? cc ze wskazań zdrowotnych? nie musiałabyś nic płacić.

Gość gość
czesc dziewczyny ja tez choruje na kregoslup i mam zaswiadczenie od neurologa fakt to dopiero poczatek a lekarz ginekolog powiedzial ze to sciema chociaz tak nie jest i gdzie mam sie udac aby cc sie odbyla

jejku jak można na własne życzenie dac się pokroic?? rodzcie lepiej naturalnie tak jest najlepiej .ja bardzo chciałam urodzić naturalnie ale niestety musiałam mieć cesarkę wiecie jak okropnie boli rana po cesarce MASAKRA

Gość gość
powiem ci jedno ja mialam pierwsza cesarke drugie rodzilam naturalnie i wiem ze po cesarce lepiej czlowiek dochodzi do siebie wiec po co ta gadka

Gość gość
Agatka - ty zacznij lepiej wymyślać nowe wątki odnośnie okropnej bratowej. Autorko, ja wprawdzie nie z Bydgoszczy ale schemat ten sam. Ginekolog, pracujący w szpitalu gdzie będziesz rodzić. Chodzisz prywatnie i od razu kawa na ławę. Może dać ci skierowanie na cc że względu na tokofobie. I skierowania NIKT ci nie może zakwestionować.

Gość gość
tak rozumie rozmawialam z lekarzem powiedzial mi ze jeszcze jest czas ale ze decyzja nalezy do mnie wiec mysle ze zakonczy sie to cc napewno bede spokojniejsza pozdrawiam