Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja już nie wierzę w to że spotkam miłość

Polecane posty

Gość gość

nie wierzę... nie spotkam nikogo kto zakocha się we mnie równie bardzo jak ja w nim .. i będziemy szczęśliwi. Moje życie zawsze jest bez miłości. Nie narzekam na brak adoratorów i lisków do złapania, ale miłość chyba nie jest dla mnie.

Gość gość
smutne........współczuję.. jak bardzo jest samotny człowiek, który nikogo w życiu nie kochał...nie czuł tego czegoś, co daje Ci siłę , by żyć

Gość gość
na miłość się nie czeka, ona poprostu nadchodzi.

Gość gość
Ja mam tak samo. A to gadanie, że miłość sama przychodzi, też tak myślałam ale jakoś lata mijają i nie przychodzi, przestaję w to wierzyć i powoli zaczynam myśleć, że chyba już zawsze będę sama, bo desperackich kroków nie uznaję, a na siłę też się nie zakocham. Czuję się czasem jak upośledzona, bo nawet nie wiem jak to jest kochać, nie wiem czy to w ogóle potrafię (wiadomo, pomijając więzi rodzinne)

Gość gość
Nie znajdziecie

Gość gość
ja tez tak mysle ze bede zawsze sama. Nie szukam milosci na sile. Z tym ze ona sama do mnie przyszla, z tym ze nie moge byc z tym mezczyzna, bo on juz jest w zwiazku. Tak wiec kocham sobie go, ale przynajmniej wiem, ze potrafie..

Gość gość
dobrze,ze jeste takie kółeczko na kfe :) ja też zdechne samotnie nie poznając co to miłośc :D

Gość deczkozazenowany
jezd rimming som uczucia (i anal) :)

Gość gość
Caly czas cierpie. Jedynie co mi daje sile, to to, ze to milosc odwzajemniona. Czyli te moje kochanie, mimo ze na odleglosc, nie idzie w pustke.

Gość gość
"gość smutne........współczuję.. jak bardzo jest samotny człowiek, który nikogo w życiu nie kochał...nie czuł tego czegoś, co daje Ci siłę , by żyć". Myślisz, że ci, którzy kochali, nie są samotni? Co z tej miłości, skoro jest nieodwzajemniona?

Gość Brunet196cmC
pierdoły

Gość gość
ja tez spotkałam miłość, chociaz tego nie chciałam, i od 8 lat kocham bez wzajemnośc****oczułam te emocje od pierwszego wejrzenia i tak mi zostalo do dziś, może teraz lepiej to znoszę, bo widuję go bardzo rzadko, za kazdym razem spotkanie boli tak samo... też kocha inną, ma prawo, jest wolnym człowiekiem, życzę mu szczęścia