Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszne

Co myślicie o ludziach ktorzy

Polecane posty

Gość smieszne

Co myślicie o osobach udostępniających na facebook'u wydarzenia z życia typu: zakup mieszkania, zakup samochodu (tu marka, rocznik itd.). NAstępnie gdy w komentarzach pojawią się pytania: za ile, gdzie, co i jak, to oczywiście właściciel nowego nabytku daje do zrozumienia, żeby się nie interesować, że nie chce się chwalić i to publicznie, że napisze na priv, bo to nie sprawa wszystkich.... Ja jak widzę coś takiego to aż mnie krew zalewa. Ostatnio moja znajoma (35l.) ustawiła sobie takie wydarzenie. Śmiech na sali. Zastanawiam się co inni myślą o takich wydarzeniach? A może powinniśmy informować wszystkich o każdym nowym nabytku? począwszy od pokarmów skończywszy na nieruchomościach, a co- niech wiedzą wszyscy.

Gość gość
A co ma z tym wspólnego forum o tematyce ciąża poród maciecxynstwo???? Zazdroscisz im?? Musisz się zalic to idź na inne forum

Gość gość
myślimy, ze bujaj sie dalej z tym tematem na głównej, bo ewidentnie żal ci tyłek ściska

Gość smieszne
chyba Wam tylek sciska, bo nic nie macie lochy:D

Gość gość
to samo co o ludziach ktorzy pytaja sie co sadzimy o ludziach ktorzy pisza jakies glupoty

Gość gość
A tobie locho co ściska, bo tyłka pewnie nie masz, a wcale nie zainteresowana komentujesz poczynania innych?

Gość smieszne
bujaj sie frajerko:D jak nie masz nic madrego do napisania to wypad bo smrod robisz :D

Gość gość
Ja mam taka znajoma na fejsie,ze ona nawet zdjecia obiadow wstawia to co ugotowala danego dnia,no wszystko doslownie ostatnio napisala,ze wlasnie kupila pralko-suszarke,dziecko chore odrazu o tym pisze,dziecko ma tylek odparzony ona na fejsie o tym pisze,no az sie juz czytac tego nie chce

Gość gość
to ja usuń ze znajomych i nie będziesz musiałą czytać, co za problem?

Gość gość
Nie chce jej usuwac,bo po co nie klocilam sie z nia ani nic,stwierdzam tylko fakty,ze to co robi jest glupie i plytkie.Ja nawet juz jej to mowilam ze przesadza z tymi fotami,ale najwidoczniej ona tak lubi zeby wszyscy z niej polewe mieli

Gość gość
no ale to jej facebook, jej życie i jej sprawa

Gość gość
to sobie zmień w ustawieniach żeby c się nie wyświetlała. Też mam takich ludzi, głupio usuwać ze znajomych więc się ich ukrywa :)

Gość a co to ankieta ale
nic nie myśle, czasem ogladam te foto i nie komentuje tego, kazdy wrzuca co chce:D ale juz wole oglada fote chałupy niż dziubki dziewczyn z imprezy(dziewczyn po 30-stce):D