Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelia123456

epiduo lek

Polecane posty

Gość Aurelia123456

Witam. Walczę z trądzikiem i wszystkim co najokropniejszym może pojawić się za twarz już 2 lata. Jestem uczulona na punkcie swojego wygląda,chyba zresztą jak połowa dziewczyn. Epiduo stosują od 5 dni. Efekty? Eh... marne. Oprócz tego ,że mam podrażnienia i miejscami czerwoną skórę nie dzieje się nic ... Wkurzam się ,ale nie chcę się poddawać. Czytałam wiele wątków,które były poświęcone epiduo i pomimo tych wszystkich okropnych efektów ubocznych kuracja tym lekiem przynosi wiele dobrego... Czy to aby na pewno prada? Martwię się strasznie,bo za 2 miesiące mam studniówkę ! Czy jest ktoś może ,kto aktualnie korzysta z epiduo i podzieli się ze mną jakimiś doświadczeniami? Liczę na Waszą pomoc.

Gość alawww2
Ja jestem w trakcie i nie mogę na razie nic powiedzieć ale nie odczuwam jakichś dużych skutków ubocznych, przynajmniej na razie. Jakby co dam znać jak się skończyło:)

Gość nencka55
Właśnie też pisałam w innym wątku, ja jestem świeżo po leczeniu i nie miałam jakichś negatywnych doświadczeń. Sama nie wiem, miałam dużo pryszczy na czole i policzkach teraz nie mam żadnego lecznenie trwało tak jak kazał lekarz czyli niecałe 1,5 miesiąca.