Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TERAZ WSZYSTO SIE OPIERA NA Wygladasz dobrze to z toba pogadam nie to spierdala

Polecane posty

Gość gość

j, mozesz zdechnac a i tak gowno mnie to bedzie obchodzilo. Tak jest jezeli chodzi o podejscie kobiet do facetow, jeszcze pare lat temu tak ni ebylo, teraz 90% obiet dobiera sobie faceta pod torebke. Masz dobry ryj albo ogolnie dobrze wygladasz to beda mile, beda sie usmiechac pomagac, udawac wartosciowe, masz c*****y albo ogolnie jestes c*****y z wygladu to by cie z******y wzrokiem. I nie gadajcie ze ta nie jest bo widze to codziennie na uczelni. i nie jest to malowanie paznokci a uniwersytet medyczny

Gość gość
tak? a ja myslalem ze na: jestes uzyteczny - ok, jestes niedysponowany - s********j :)

Gość gość
Zło do was powróciło, mężczyźni. Teraz wiecie jak to jest być postrzeganym przez pryzmat wartości biologicznej.

Gość gość
w drugą stronę to też tak działa :)

Czasami można rozczarować się niewiadomą ale zafascynować się już wiadomą.

faceci tak od wiekow robili z kobietami, poza tym bez przesady teraz medycyna estetyczna moze pomoc;-) poza tym w przypadku mezczyzn to nie tyle wygla sie liczy a prezencja (to dwie rozne rzeczy ktorych byle prosty cep raczej nie rozronia;-) podpowiem ze zadana z tych rzeczy nie musi byc zwiazana z finansami

Gość gość
i tak nie masz najgorzej, najgorzzej maja brzydkie kobiety, wiem to po sobie

Gość gość
,,faceci tak od wiekow robili z kobietami" - właśnie. I co, nie mieliście świadomości, że nie jest to miłe, sprawiedliwe i słuszne? Zresztą dalej tak robicie...

Gość gość
dokładnie, a co najlepsze nawet brzydkie dziewczyny chcą przystojnego faceta i zazwyczaj go zdobywają :) w koncu sytuacja się odwróciła, przynajmniej w moim przypadku :)

Ja też myślę i myślę o czymś, o czym to ja tak myślę? Ale to ma inny kolor.

Jaki ja jestem dzisiaj zblazowany. A ty? Wypiłem rano kawę rozpuszczalną, myślałem że mnie obudzi ale dostałem tylko rozwolnienia.

Gość sssdsd
No raczej medycyna estetyczna nie pomoże gdy się ma 175cm wzrostu. Nie mam przez to szansy na dziewczynę. Laski, nawet te niskie, chcą wysokich (minimum 185cm). Pozostaje tylko się z tym pogodzić, że ktoś tak niski nigdy nie będę w związku. Ja tak zrobiłem, dałem sobie spokój z dziewczynami i jestem szczęśliwy, bez parcia na bycie w związku. Rozwijam swoje pasje, spotykam się ze znajomymi, poświęcam czas na karierę naukową i zawodową. Nie tracę czasu i pieniędzy na związki, w których tylko facet musi się starać, a kobieta nic od siebie nie daje. Jak ktoś się pojawi bogatszy, przystojniejszy lub wyższy to bez skrupułów cie zostawi, po prostu wymieni na "lepszy model". Jestem szczęśliwy, że jestem od tego wolny.

Gość ex_debill_znowu_po
załóż zespół rockowy, zostań celebrytą - nie będziesz się mógł opędzić:) mój idol jest tylko 2cm wyższy ode mnie i brzydki jak noc;)

Gość gość
Teraz??? Tak było, jest i będzie. Krzywe ryje niech sobie wmawiają co zechcą.

Gość gość
jak przeczytałam ten tytuł na stronie głównej, to byłam pewna, że to dziewczyna jakaś jest autorką tego tematu... ja nie wiem, czy się podobam facetom (w dzieciństwie wyzywali mnie od czarownic, a jak miałam 19 lat i sie zakochałam tak szczerze, to on wolał inną), obecnie bardzo się sobie podobam, wyrobiłam się, a nie mam śmiałości do facetów, boję się, że kazdy fajny mnie odrzuci, bo w tym wieku (przed 30-tką), kazdy raczej jest zajęty