Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Matka męża jest po rozwodzie wiele lat. W prezencie ślubnym dostała z mężem od teściów Mieszkanie. Było ono ich wspólną własnością. Ojciec męża po rozwodzie z matką przez wiele lat nie płacił alimentów na syna. Po latach w ramach rekompensaty za zaległe alimenty zrzekł sie polowy domu na rzecz dziecka. Matka obiecala synowi połowę kasy ze sprzedaży mieszkania ale zmieniła zdanie i zabarała wszystko dla siebie. Kupiła sobie za to nowe mieszkanie. Co o tym sądzicie. Ja sobie nie wyobrażam zabrać całą kase za dom w który nie wnioslam nic. Teściowa zagarnęła wszystko a przecież to prezent od jej teściów z którymi po rozwodzie nie utrzymywała kontaktów. Mieszkala w tym domu a teraz go opchnęla bo były mąż sie połowy zrzekł.

Gość gość
na rzecz DZIECKA? a kto WYKLADAL KASE na utrzymanie tegoz dziecka kiedy tatus nie mial zyczenia, w imieniu tatusia? DZIECKO?

Gość gość
To jest mieszkanie MATKI. Co k***a syn nie miał co jeść?

a co cie obchodzi ta cala sytuacja - ani nie ty nikogo nie obdarowywalas ani ciebie nikt, nie wiesz jak bylo i na co sie ci ludzie umawiali/nie umwaiali - no chyba ze liczylas ze skoro twoj maz mogl byc "zamieszany' to ci sie domek na ktory pracowac kroi, hm?;-)

Gość gość
powiem tak - jeśli ja dostala bym taki prezent wiedząc że nic do tego nie wniosłam to w momencie rozwodu oddala bym to mieszkanie temu kto mi je ofiarowal. to nie jest zegarek ani inny drobiazg. rodzice się musieli napracować a wzięla to osoba która nie miala z nimi kontaktu i unikala ich.

Gość gość
Każdy powinien mieć swój honor aby potem mógł sobie spojrzeć spokojnie w twarz w lustrze.