Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJE KRZYWE NOGI

Polecane posty

Gość gość

mam 20lat i moim wielkim kompleksem sa moje krzywe nogi.Mam koslawe kolana ida troche do srodka .Ogolnie nogi sa szczuple a lydki to juz wogole 34cm .Mam 170cm wzrostu i waze Ok.58kg . Teraz w sobote ide na impreze z chlopakiem i on mowi zebym ubrala spodniczke jest podjarany ,ze wkoncu pokaze mu nozki.. a ja je tak ukrywam choc chcialabym wlozyc sukienke bo jest ona bardzo ladna jednak boje sie ze nie przelamie kompleksu:( az mi sie plakac chce:'-(:'-(

Gość gość
Wskakuj w tą kieckę, zrób i wrzuć tu fotę. Ocenimy czy możesz pokazywać publicznie kulasy. :classic_cool:

Gość gość
boje sie przykrych komentarzy od niego albo od innych np jego kumpli.moze nikt nic nie powie ale te spojrzenia.. na pewno pomysla co za nogi masakra..:(oni sa wysportowani i zwracaja uwage na takie sprawy. ja jestem strasznie wrazliwa i kazda uwaga mnie rani:'-(:'-(

Gość gość
A spodni nie nosisz? Przecież to w nich najbardziej dostrzega się krzywe nogi

Gość gość
nosze. i uwierz,ze w spodniach az tak nie widac.gorzej w leginsach i rajstopach :(

Gość gość
wrzuce fotke,ocenicie

Gość wilminka
dawaj

Gość gość
nie łam się jeśli cię to jakoś ośmieli ja noszę kiecki nawet bardzo krótkie,choć wolę takie zaraz za kolano(właśnie przez kolana że prawie budowę stawu widać) ale noszę,mam 174cm i łydki obwód w najgrubszym miejscu 29cm,i wielu kumpli mówiło, że mam świetne nogi,nawet mąż na studiach jak nie wiedział na jakim kierunku jestem a robił podchody :) to w kafejce pytał "o tą dziewczynę z tymi z******tymi nogami do szyi"jedną zasadę miałam nie nosiłam czarnych rajstop to u mnie podkreśla te niekształtne miejsca,zawsze jeśli transparentne to beż jak naturalny kolor skóry,czy opalony,i pamiętaj najczęściej nasi faceci nie widza naszych powodów do kompleksów póki same im o tym nie powiemy.Jesteśmy 12 lat po ślubie mąż nadal zachwyca się moimi nogami, a ja nadal uważam je za okropne,ale udaję że są ok;)

Gość wilminka
heh, ja też mam krzywe i mąz po 6 latach małżeństwa nie rozumie, o co mi chodzi, a krzywe sa na pewno. zakładam kiecki, obcasy. wiele lat zmagałam się z tym kompleksem, ale jestem bardzo szczupła i z tego robię atut, podkreślona talia, fajna fryzura, więc i kompleks jakby mniejszy

Gość szleniec 230 KM
Przecież nie powiedzą wam, że macie krzywe giry. :O

Gość gość
KRZYWE NOGI TO IXY I IGREKI ewentualnie pilkarzy.

Gość wilminka
akurat mój mąż tego nie czai w ogóle :) taki typ po prostu. ale dawno temu jeden kolega powiedział mi kiedyś: krzywe masz nóżki trochę czy mi się wydaje :D

Gość gość
a dlaczego mieliby nie powiedzieć,mój mąż jest bezpośredni i szczery do bólu więc nawet gdyby nie chciał to po tylu latach wygarnąłby mi choćby w złości gdy ja wrzeszczę na niego że jest za gruby i obrasta smalcem więc czas się wziąć za siebie.Dlaczego miałby to przemilczeć,nie, nie co to to nie on.

Gość gość
kurcze nie moge wgrac zdjecia:(byscie zobaczyli te moje nogi. moj moze i nie powie ale ja wyczuje i zobacze co on mysli.:(:(

Gość szleniec 230 KM
Wrzuć na zapodaj.net, jeśli wyskoczy ci info, że spam to usuń z linku http://

Gość gość
po za tym on jest wysportowany itd. i zwraca uwage na takie cos:( nawet w ksiazeczkach tych od lekarza mam wpisane ze mam koslawe kolana:(to sa krzywe na pewno i nie sciemniam .

Gość gość
no i co się boisz,on taki piękny jest,ideał???Na pewno nie,więc śmiało.

Gość gość
poszlo zdjecie:(

Gość gość
nie wiem czy idealny. ja mam problem .

Gość szleniec 230 KM
Normalne nogi, nie są krzywe.:O Za to uda masz grube, zrezygnuj z takich krótkich spódniczek. :classic_cool: PS. Ktoś w dzieciństwie powiedział Ci, że masz krzywe nogi? :classic_cool:

Gość gość
puknij się w głowę, ładne masz nogi jeśli ten twój facet jest taki idealny jak twoje nogi to jesteście zgrabną parą.

Gość gość
nie mam grubych ud moze tak zdj wyszlo. tak powiedzial. i nawet w ksiazeczce od lekarza mam napisane ze mam koslawe kolana.niestety nic z tym nie robilam bo rodzice zaniedbali a potem nie zwracalam uwagi na nogi.

Gość gość
jak chodze to widze jakie sa krzywe:(

Gość osmy pasazer
Szukasz problemu tam gdzie go nie ma.

Gość gość
pokazałam twoje nogi mojemu mężowi powiedział:"całkiem, całkiem, kobiece."mówię-ona mówi że są krzywe-on-"baby jak się nudzą to wymyślają"

Gość gość
to tylko zdj ja na zywo widze.jeszcze jak chodze to tak o tym mysle,ze juz w ogole krzywo chodze:(

Gość gość
jezeli uwazacie,ze nie sa krzywe.to dlaczego lekarz w ksiazeczce lekarskiej pisal KOSLAWOSC KOLAN juz od dziecinstwa.

Gość gość
masz net,masz pooglądaj nogi modelek,ślicznych aktorek choćby nogi sexbomby Pameli A.

Gość gość
ogladam i zazdroszcze. a bardziej moim kolezanka..