Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka x

problem z dzieckiem kolezanki skandal

Polecane posty

Gość kolezanka x

hej.wynajmuje mieszkanie z 2 dziewczynami,jedna z nich ma dziecko.dziexkiem przez caly dzien zajmuje sie opiekunka,bo my pracujemy.ostatnio ona zaproponowala podzial na 3,czyli wszystkie 3 skladamy sie na opiekunje.ja powiedzialam NIE.to nie jest moje dziecko i niech tatusia sciga o alimenty.oczywiscie sie obrazila.co za bezczelni ludzie na tym swiecie.ja rozumiem pomoc ale finansowanie komus opiekunki???

Gość gość
chciałyście z nią mieszkać to teraz macie

Gość gość
hahaha, co takiego?! :D Zgodziłabym się ale pod warunkiem, że raz w miesiącu koleżanki będą też się zrzucać na moje spa :D Odbiło jej czy co? :o

Gość gość
Daj sobie spokój nie twoje dziecko i nie twój problem. Ta twoja kumpela to psychiczna jakaś. Ja bym jej powiedziała umiałaś zrobić to i sobie sama płac. Chamstwo jak nic w gębę by o dostała.

Gość gość
yyyy...

Gość kolezanka x
no wlasnie,ja rozumiem pomoc komus ale nie bede utrzymywac cudzego dziecka.niech ona bedzie happy,ze znosimy placz i bajzel w calej chacie,bo nie kazdy by ja z dzieckiem wzial na wspollokatora.

Gość gość
hahaha masz szurniętą współlokatorke że też ludziom takie pomysły przychodzą do glowy

Gość gość
ojciec dziecka niech płaci!

Gość gość
to nie jest żadna koleżanka skoro obraziła się,że nie dasz jej pieniędzy. to jest niezła franca i przebiegła lisica. wstydu nie ma

Gość kolezanka x
gosciu przestan to nie prowo.moze poczytytaj inne topiki a potem tu wroc i sam uznaj czy to prowo.a slyszales o czyms takim LUDZKA GLUPOTA I BEZCZELNOSC?

Gość gość
czas się chyba pozbyć koleżanki z mieszkania niech ktoś inny sie klada na opiekunke :P

Gość gość
JESZCZE RAZ PROWO

Gość kolezanka x
no dokladnie,wstydu za grosz.ja rozumiem jakby nie miala na mleko dla dziecka,daje jej kase od razu,bo sytuacja wyjatkowa,wiadomo ludzki odruch-glodnego nakarmic ale sorry ja z mojej wyplaty jej dziecka dofinansowyac nie bede.ja bym sie na jej miejscu zapadla pod ziemie ze wstydu.

Gość gość
*składa

Gość gość
mialam to samo tyle tylko ze to moj siostra a nie kolezanka:Otez miala roszczenia wobec calej rodziny.