Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy normuje sie laktacja

Polecane posty

Gość gość

sutki przestaja krwawic piersi przestaja bolec a dziecko nie wisi godziny na cycku? kiedy karmienie piersia przestaje byc przerazajace? wszyscy mówia jeszcze troche przecierp i bedzie lepiej. ile to jest to troche? kiedy bedzie lepiej?

Gość gość
U mnie po 3 miesiacach :/ nie krwawiły mi sutki nigdy ale dziecko jadło non stop wydawało mi sie ze jest ciagle głodne i dokarmiałam butelką. Po 3 miesiacach juz bylo ok.

Gość gość
sutki smaruj bepanthenem i używaj kapturków a wygoją się w mig, bolą bo masz dużo pokarmu, przystawiaj maluszka zawsze jak będą robiły się twarde , noworodek niestety zazwyczaj dosłownie wisi na piersi bo chce być blisko ciebie i ma silną potrzebę ssania, nie tylko dlatego ,że głodny...początki są trudne ale potem już jest ok.

Gość gość
a bepanten trzeba zmywac przed karmieniem?

Gość gość
Urodziłam 2 tyg. temu , nawal przyszedł po trzech dniach . Bolace sutki i ogromną ilość mleka w piersiach ....myślałam że to nigdy się nie skończy . Trwało to trzy dni ,dziś synek budzi się co trzy godz. Piersi przestały być nabrzmiale i bolace ,z każdym dniem jest coraz lepiej. Karmienie zaczyna być przyjemnością a nie przykrym obowiązkiem że łzami w oczach.

Gość buncia
bepanten trzeba zmywać, ja z koleji miałam problem z pokarmem. Piłam femaltiker i pomogło a bolące piersi no cóż zmora większości mam.... Mi dopiero w czwartym miesiącu zaczęło się normować

Gość gość
Krwawiły ok.3 tygodnie, dziecko wisiało 6 tygodni a laktacja normowała się ok. 3 miesiąca, później jak poszłam do pracy to piersi też przystosowały się w ciągu 2 tygodni.

Gość aldonkaa
U mnie z kolei był problem z laktacją, chciałam karmić dziecko piersią a mleka było coraz mniej, na szczęście z pomocą przyszła moja mama przynosząc mi femaltiker, po którym zaczęło przybywać mleka w piersiach.

Gość gość
Ja mam pytanie dotyczące przyjmowania tego suplementu. Przez jaki okres czasu trzeba go przyjmowac dla dobrych efektów.

Gość kiriai
U mnie przybywało pokarmu zaraz po wypiciu 1-2 saszetek femaltikera w trakcie posiłku. Rozpuszczałam go sobie w ciepłym mleku i popijałam, można rozpuszczać też z wodzie bo ma fajny karmelowy smak. Dodatkowo mam tam melisę to mam o wiele mniej stresu.

Gość gość
Można też pić piwo Karmi. Ten sam efekt, a łatwiej kupić ;)

Gość Nana_ 5
Ja się nie bardzo teraz czuję. Nie wiem czy za mało mam witamin, ale trochę jestem osłabiona i zmęczona.... A na początku tak nie miałam :(