Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet nie chce nic robic w domu

Polecane posty

Gość gość
dobrze ale dlaczego to ja wszystko mam sama robic? wiele razy z moim rozmawialam aby chociaz 30 minut dziennie poswiecil na zrobienie czegos w domu. np. wytracie kurzy, wymycie podlogi. do tej pory nie potrafi sie nauczyc segregowac prania. mimo ze tyle razy o uczylam. przdez to nawet nie mam ochoty na seks z nim.

Gość gość
wiesz co.. ale jak chętny prać a nie umie segregować to juz jest sukces - kup tylko chusteczki do prania i naucz zeby wrzucał do pralki - nawet jak namiesza z kolorami to nic nie zniszczy.

Gość jakakolwiek
kiedys nasze mamy to sie dopiero napracowaly - nie bylo pralek automatycznych .podlogi byly drewniane i trzebabylo je pastowac i wogole mialy duzo gorzej i mezowie wogole w domu nie tykali sie niczego

Gość gość
e tam. Mój ojciec gotowal czesto i nie zostawiał po sobie bajzlu takiego. A i tak mu matka głowe suszyła.. ina sprawa ze sie nasłuchałm tego suszenia i powielam... ale świadoma tego jestem i staram sie jak moge panować... h... tylko tak mi sie marzy zeby ten mój chlop sie tz w czymkolwiek postarał....

Gość gość
dokladnie tak i moj facet taki wzorzec powiela. czesto jezdzimy na weekend do tesciow od piatku do niedzieli. i widze jak tesciu ma robote w polu to go nie ma od rana do wieczora. wpadnie tylko cos zjesc. a jak ma wolne to potrafi caly dzien przelezec na kanpaie i ogladac tv.

Gość gość
aaaa... a dom mam 100letni i połdogi drewniane - pastowałabym gdyby to mialo jakis sens... ale przy takich schodach brudnych to po co.

Gość gość
Jak facet ma ciężką pracę to zrozumiałe jest, że nie będzie miał ani siły ani ochoty na prace domowe.

Gość gość
ale jak kobieta ma cięzką prace to to juz zrozumiałe nie jest :/

Gość gość
ale nawet jak nie ma roboty w polu to w domu nic nie zrobi. nie sprzata czasami w niedziele obiad zrobi. as tak to tescowka wszystko sama. i moj mysli ze taki uklad jest ok.

Gość gość
a to juz do teściówki pretensje - ona synka nauczyla ze wszsytko ma zrobione.

Gość gość
dokladnie. wszystko za niego robila. a ja teraz musze sie meczyc.

Gość gość
jesteście za miękkie i tyle. Stój nad nim jak nad dzieckiem i kaź mu iść zrobić to czy tamto. Jak jest taki niewychowany a wzięłaś go za męża to musisz go wychować.

Gość jakakolwiek
jestem juz troche posunieta w latach niestety .moj maz ciezko pracuje i jestem szczesliwa jak wraca z pracy i odpoczywa .czesto to on chce mi w czyms pomoc ale ja nie wymagam bo wiem jaka ma wyczerpujaca prace a jeszcze po przyjsciu do domu ma kupe papierkowej roboty

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
i co tak bronicie tych leni? same jesteście sobie wonne, bo wszystko za nich robicie.....a potem jak ktoś cos dobrze radzi to wymyślacie sam chooj nie wie co, żeby ich usprawiedliwiać. A co? Kobiety tez pracują i sa zmeczone po pracy. Co za idiotki z was!

Gość gość
albo np. corka juz spi moj zamiast sie ogranac, wykapac sie. to lezy do 12. a potem marudzi ze sie nie wyspia. nie moja wina.

Gość gość
jakakolwiek - a ty pracujesz? Bo gdybym ja miała tylko dom i dziecko na glowi to tez by mi nie przyszło do głowy go prosic o porzadki domowe... dżeny - nawyzywalas, naprzeklinałaś... ale w sumie nic z twojej wypowiedzi nie wynika. po co to tracic tyl energii na takie nic nie wnoszace działania?

Gość gość
widzialy galy co braly

Gość jakakolwiek
pisalam ze nie pracuje zawodowo .nie dlatego ze nie chce ale nie moge

Gość gość
To ja wam drogie panie jako facet cos opisze. Pracuje sporo bo u siebie. I teraz pisze powaznie. Zakupy robie ja. Oplaty finansowo i fizycznie na mojej glowie. Sprzatam czasem ale balaganu nie robie tzn naczynia po sobie, ubrania na miejsce i nic po mnie nie trzeba robic. Gotuje i piore. I wiecznie slysze ze jestem nie robem i mam wszystko w d***e. Fajnie nie.

Gość gość
wymagacie od mezow zeby w domu wszystko robili a Wy chcialybyscie lezec****achniec

Bo wasz problem jest taki, ze wam sie wydaje, ze jak jeden dzien nie posprztacie, nie ugotujecie, nie upierzecie itd to sie swiat zawali. Nie zawali sie. Po prostu bedzie nie zrobione!

Gdyby facet robil 50% to moze I przemyslalabym opcje....na poczatek randki z jakims przystojniaczkiem :) Poki co kombinuje, zebym nigdy w zyciu nie musiala byc zdana na laske faceta.....bo to juz po kobiecie

Gość gość
nigdy nie wiadomo co nas w zyciu moze spotkac np ciezka choroba i jak to nazwalas jestesmy zdane na ;laske faceta'

Gość jakakolwiek
Eleene pozdrawiam

Gość gość
kobiety najpierw świadomie wybierają jakiegoś faceta a później narzekają na to jaki on jest i obwiniają wszystkich facetów :P

Gość gość
kobiety najpierw świadomie wybierają jakiegoś faceta a później narzekają na to jaki on jest i obwiniają wszystkich facetów jezyk.gif dokładnie! dlatego ja wybrałam z rozsądkiem i rozwagą i nie żałuję :) żadnych problemów nie mamy :)

Gość gość
idzmy spac .wtulajac sie w naszych mezow

Gość gość
i co wrocil wczesniej z pracy i sam z siebie nic nie zrobi. wyj***e go z domu- mam dosc nerwow.