Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janniczka

czy tzw odchody poporodowe to tylko krwawienie

Polecane posty

Gość janniczka

?

Gość janniczka
?

Gość gość
I zluszczajaca sie blona sluzowa macicy. Tak jak okres

Gość gość
nooo nie jak okres do końca :o nazwać ten syf i smród zepsutego mięsa i trupa okresem to jak by porównywać kupę do czekolady :o

Gość gość
gość z 10.30 to chyba Z Tobą jest coś nie tak i z Twoimi odchodami, bo kiedy krew śmierdzi znaczy, że coś się dzieje złego, albo nie dbasz o higienę Ja miałam tak jak okres tylko więcej, ale nie było to jakieś śmierdzące trupem na pewno

Gość gość
Ja mam tyłozgięcie macicy i dwa porody za sobą. W obu przypadkach w okolicach 3 tygodnia pojawiły mi się skrzepy wielkości troche większej od piąstki dzieciaczka (wiem głupie porównanie) Lekarz mówił że jeśli nie śmierdzą, nie ma gorączki i nie boli brzuch przy tym to jest ok. I ponoć przy tych tyłozgięciach się tak zdarza.

Gość miiilk
jak śmierdzą to chyba masz jakiś stan zapalny, albo zakażenie.

Gość gość
nie miałam żadnego zakażenia i z kim nie rozmawiam to każdy mówi, ze połóg śmierdzi niemiłosiernie :o albo macie coś z węchem albo... no tak- to kafeteria... tu każdy po porodzie ma ciaśniejsza a ich odchody poporodowe pachną różami...

Gość gość
nikt nie mówił że krew połogowa pachnie fiołkami, ale na pewno nie powinna cuchnąć.

Gość gość
Dziewczyna ma racje. Połóg nie ma zapachu takiego jak okres. Złuszcza się wszystko co siedziało tam 9 m-cy- to nie może pachnieć ;) Podczas porodu jak strasznie łożysko śmierdzi! Połóg właśnie ma taki zapach... nieświeżego mięsa

Gość kwiatpaprr
ale zdarzały sie wam jakies skrzepy i było to normalne?

Gość gość
Mi w szpitalu wyleciało coś co wyglądało jak surowa wątróbka, było ogromne i uj****am całą podłogę w sali na której leżałam.

Gość gość
Aż się cieszę, że u mnie to była tylko krew i trochę skrzepów. Nic nie śmierdziało, zapach to taki mocniejszy okresowy, ale tego nie czułam ciągle... Przy porodzie łożysko też nie śmierdziało, chyba że nie czułam.

Gość gość
30.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość nie miałam żadnego zakażenia i z kim nie rozmawiam to każdy mówi, ze połóg śmierdzi niemiłosiernie pechowiec.gif albo macie coś z węchem albo... no tak- to kafeteria... tu każdy po porodzie ma ciaśniejsza a ich odchody poporodowe pachną różami... xxx z węchem mam wszystko ok, wręcz mam przewrażliwiony a z pewnością nie śmierdziało jak napisałaś, jakiś tam zapach był. C**kę mam jak przed porodem bo miałam 2 cesarki :p

Gość gość
moje też nie śmierdziały myłam się i podpachy zmieniałam brrrrrrrrrrrrr

Gość gość
Ja miałam cc. Gdy poszłam po raz pierwszy pod prysznic to chlusnęło na podlogę strasznie dużo krwi i skrzepów.Byłam w szoku że tyle tego.potem dwa dni nie działo się nic a później krwawiłam przez jakieś 2 tygodnie jak przy zwykłej miesiączce. I nie czułam żadnego smrodu.