Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krzesełko i stolik dla 3 latka DREWNIANY CZY PLASTIKOWY

Polecane posty

Gość gość
ja wolę drewniany - jest bardziej stabilny i wytrzymały. i w ogóle jakos nie lubię plastiku

Gość gość
My mamy drewniany, dobrze sie zpisuje .. jak tylko moge to omijam szerokim lukiem wszelkie twozywa sztuczne

Gość gość
*spisuje

Gość gość
a ja mam plastik - wyglada średnio ale po twórczej pracy mojego dziecka wkładam go poprostu pod prysznic... drewna to bym chyba po mojej artystce nie domyła. Chociaz podobają mi sie bardziej drewniane.

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Jako młoda mama nie wiedziałam co wybrać, więc poradziłam się siostry. Doradziła mi stolik ze stronki allinside.pl, więc kupiłam tam i jestem zadowolona ze swojego zakupu. Do tego mogłam pozwolić sobie (ze względów finansowych) na zakup dużooo zabawek

Gość gość
mysle, ze najlepszym rozwiązaniem sa profesjonalne krzesla dla dzieci, cos takiego jak oferuje firma www.meblemoll.pl nezpieczenstwo i zdrowie jest najwyazniejsze

Gość gość
Dla 3 latka dobre będzie krzesełko w tradycyjnym stylu jak dla dorosłych, tylko niższe. Ja nie mam zaufania do plastikowych i tych z masowej produkcji. Czasami mam wrażenie, że się rozpadną od samego patrzenia. Zdecydowanie wolę drewniane, które pasują do reszty mebli. Ja znalazłem takie, które można samemu zmontować i przez to zaoszczędzić. Zaprojektował je jakiś polski majsterkowicz. po poskładaniu może na nie stanąć bez problemu dorosła osoba. Według mnie jest zdecydowanie lepsze od plastikowego. Pewnie wkrótce będzie dostępne ze stolikiem. Można je dostać na tej stronie http://zrobtolepiejsam.pl/kup-krzeselko-dla-dziecka/