Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potraktujciepoważnieproszę

dziwna sytuacja

Polecane posty

Witam wszystkich. :) jestem w dziwnej sytuacji moze tutaj znajde opinie jak to jest widziane z ,,boku'' .mam 15 lat ,pewnego pięknego dnia weszłam na czat wp dla zabicia czasu .Poznałam pewnego darka rozmowa sie fajnie kleiła podobne zainteresowania doszło do wymiany gg tam też piszemy, jednak na początku już okazało się ów Darek ma 32 lata ( wiem spora różnica ) nie zraziło mnie to bo jest miły i mieszka daleko jednak po 3 miesiącu znajomości zadzwonil do mnie i powiedział żebym nie myślała źle ale on czuje do mnie coś więcej.. ja go tez polubiłam (nie moge mówic o uczuciu poniewaz 15 lat nie jest wiekiem w którym wiadomo czym jest miłość ) . mija 4 miesiąc nie wiem czy to wszystko ma szanse sie udać czy to tylko moja naiwność wierzy że za te 2 lata go zobaczę i bedzie dobrze .. od razu ku wyjaśnieniom nie nagabywał mnie o wiadome sprawy

Gość gość
Zbyt duża różnica wieku.Nie nagabuję cie teraz,bo pewnie boi się cie spłoszyć.

mhh to co mam zrobić w związku z tą sytuacją ? nie chce zachować się jak cham i powiedziec : wiesz darek to nie wyjdzie bedzie lepiej jak skończymy to wszystko