Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie ludzi z klasa

facet sie osmieszyl nie chce go znac

Polecane posty

Gość chyba od microsoft
popieram w zupelnosci.odebralam podobne wychowanie,za t sume mogl kupic czekoladki albo ciastka,cokolwiek,ale perfumy z bazaru to juz NO GO.

Gość gość
powiedz mu ze jesteś uczulona na tanie perfumy

Gość gość
temat dosyc delikatny. oczywiscie fajnie cos dostac ale nie jedzcie na dziewczyne. faktycznie lepiej kupic cos z sensem niz byle co. na twoim miejscu delikatnie bym to chlopakowi jakos uswiadomila bo to nie chodzi tylko o ciebie ale jesli faktycznie tak wyniosl z domu to bedzie takie gafy wszedzie popelnial - w pracy, u znajomych itd.... nie uwazam zeby to byl powod do rozstania czy wstydu, ot nie wiedzial i tyle. mozesz tez po prostu prezent wyrzucic badz schowac na dnie szafy i temat przemilczec.

Gość lubie ludzi z klasa
dziekuje za pozytywne posty:)ja tez sie zastanawialam jak on by sie zawchowal w innych sytuacjach.ja naprawde zostalam inaczej wychowana,poza tym to ryzykowne dawac perfumy nowo poznanej osobie nie znajac jej gustu,ale to tak na marginesie:P

Gość gość
Kurde wiecie co? ja pamiętam czasy, jak byłam baaardzo biedną studentką , i zostałam zaproszona przez mamę mojego chłopaka na herbatkę- tak we dwie. Miałam dosłownie 9 zł żeby coś kupić. ładny kwiatek (długa biała róża) kosztował 13... poszłam więc do sklepu i kupiłam po prostu najdroższą tabliczkę czekolady z Lindt, taką ze skórką pomarańczową! I wiecie co??? teraz teściowa (tak, tak:D) na każda mozliwą okazję życyz sobie tą czekoladę:) Po prostu tak jej posmakowała!!!! Oczywiście kupujemy inne prezenty, studentami już dawno nie jesteśmy,ale tradycyjnie dodatkiem zawsze jest ta czekolada:) To miłe:)

Gość lubie ludzi z klasa
i to jest to:)czekolada Lindt,ladnie opakowana,dobra jakosc,jak widac mozna zostawic po sobie dobre wrazenie.

Gość VBxxxxxxxxxSS
Autorko, ośmieszyłaś się pisząc "Perfum". Gdyby kobieta tak do mnie powiedziała w realu, to natychmiast bym z nią zerwał. Nie umawiam się z prostaczkami bez klasy i wykształcenia.

Gość gość
wiesz co to nie wychowanie. znam domy gdzie ludzie na g***o beda zloto mówili ale mam też takich znajomych rodziców co sa strasznymi sknerami i wszystko u nas w domu potrafia skrytykowac ze oczywiscie mozna bylo kupic taniej. przeciez wiadomo ze jak ktos ma pieniadze to sobie woli drozsze kupic. ludzie tacy sa im nie dogodzisz. no cóz pewno chcial dobrze. moze on tego po prostu nie wie, no a chciał dobrze. wiesz kiedys były inne czasy my też teraz niby jestesmy rozwydzonymi bahorami [zawsze tak slysze u tesciowej bo mam celiaklie i w ogole tam nic nie jem a ona biedna lepi te pierogi i inne nie wiem po co] i ze jakby nam bieda w d**e zajrzala to bysmy inaczej gadali. no niektórym nie przegadasz.

Gość gość
tanie perfumy też sie przydają, mozna nimi np. wypachnić pokój gdy mają przyjśc goście. Zapach po 5 minutach się ulotni ale jednak... a te drogie perfumy trzymać na specjalnie okazje i na siebie psikać. Ja tak uważam, że tymi tańszymi to mozna wypachnić pokój, a te droższe to na siebie psikać ;) ja mam kilka tanich i jedne drogie ;) a faceci się nie znają na tym, więc kupują te tańsze w pierwszym lepszym supermarkecie.

Gość lubie ludzi z klasa
VBxxxxxxx.....wlasnie pokazales swoj brak klasy.pewnie jeszcze jeden zakompleksiony,w realu to go zadna nie chce to sobie na forum moze popisac:Dskoro tak bardzo cie razi moj blad to co ty tutaj robisz?wracaj do swoich wyzszych sfer i nie zadawaj sie z prostakami.