Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak a jego zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Bylismy ze znajomymi u znajomych. Po jakies godzinie dolaczyl do nas znajomy, spoznił się,bo spotkał się ze swoją znajomą,którą zna moj chlopak z ktorym jestem 5 lat. I ten znajomy wchodzi i mowi : "Sorka za spoznienie,ale widzialem sie z Sarą" A mojk chlopak "z jaką sara?" na co ten znajomy podał jej nazwisko. A mój chłopak chyba z 3 razy "z Sara?" "Z tą Sarą? kurde ona jest super- jest "taka" i pokazał ręką jak to zwykle sie pojkazuje mowiac "jest taka". I dodal "chodzilem z nia do podstawowki"... Powiedzial to przy mnie,jakos mnie to wkurzyło,czy sluznie? Poklocilismy sie o to... Potem widział,że pije kolejne dopiero (2 piwo) i do mnie : "Nie głupiej" i targnal mnie do tyli za wlosy i uderzył piescią o głowe....

Gość gość
co za debil przeprosil ci?

Gość gość
To jakiś żart? Uderzył Cię pięścią? Frajer

Gość gość
Tak, popukał piescią po glowie- nie przeprosil,on nigdy nie przeprasza-ciezko mu to przechodzi przez gardło.

Gość gość
A co sądzicie na temat tej Sary? Czy slusznie powinnam byc zla? czy po prostu wpsomnial tylko kolezanke z dawnych lat.

Gość gość
oczywiscie ze masz prawo byc zla. olej go

Gość gość
Kocham go, jestesmy razem 5 lat. Czesto jak sie zlosci na mnie targa mnie za wlosy do tyłu lub pięscią po glowie tak wali pare razy, glowa bolala mnie okropnie,ale on nie widzi nic w tym złego. Nie chce zyc bez niego... ale kiedys powiedzialam cos przy znajomych co mu sie nie spodobalo i jak oni poszli on powiedzial" POWINNAS ZA TO DOSTAC'

Gość gość
on cie bije a ty z nim jestes? patologia

Gość gość
to kochaj go dalej :D a za 10 lat bedzie cie uderzal nie otwarta reka, ale piescia w łeb :D :D

Gość gość
i będziesz całe życie dostawać!!! tylko z czasem coraz mocniej!!! no, ale skoro go tak kooooooooooooooochasz, to co tam ból? niech wali pięścią, a dobrze!!!!

Gość gość
Tak sądzicie? Tylkoi na codzien jest Kochany,znacyz to ja zawsze 1 pocaluje,przytule,ale na codzien tak nie robi, tylko pod wplywem %

Gość gość
uciekaj poki mozesz szkoda zycia i szkoda tych 5 lat

wprowadź mu celibat to zaraz będzie chodził jak zegarek albo Cię zdradzi w obu wypadkach wygrywasz bo albo wytresujesz drania albo się pozbędziesz

Gość gość
czasem nie bije? no przecież kiedyś musi odpoczywać, żeby zebrać siły na dobry cios! damski bokser i alkoholik - gratulujemy gustu!!!!

Gość gość
coś ty! jak mu nie da tyłka to znowu dostanie!

Gość gość
Tylkoi na codzien jest Kochany,znacyz to ja zawsze 1 pocaluje,przytule,ale na codzien tak nie robi, tylko pod wplywem % xxxxxxxxxxxxxxx broń misia, broń swojego pana!

Gość gość
Ale takie uderzanie piescią o glowe to jest bicie? bo dla mnie uderzenie to np. w twarz Nie wiem moze glupie pytanie,ale chyba go proboje tlumaczyc

Gość gość
To oddaj mu tak zeby popamietal zeby tez go zabolalo gdyby mnie facet uderzyl to bym mu tak odwinela ze by sie nie pozbieral