Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga na diecie nie spada czy czas ją zmienić pytajnik

Polecane posty

Gość gość

zaczełam 3 tydzień diety w pierwszym tygodniu waga ładnie spadała a teraz stoi, zaznaczam że waże sporo bo 80 kg/170 cm, nagromadzonymi po ciąży, Nie wiem z czego to wynika stosuje zwykłą dietę ŻP , czyli jem polowe, i na prawdę rzetelnie sie trzymam wyznaczonych zasad, Zaznaczam ze jest to moje juz ktoreś podejśćie do takiej diety i nie wiem czy nie jest czas na zmiane jej na inną? Myślę o białkowo-warzywnej? Możecie coś doradzić z góry dziękuję

Gość gość
Nic nie zmieniaj waga ruszy za jakis czas, mozd za tydzien moze za dwa ale ruszy :) twoj organizm cie teraz testuje i chce zebys sobie odpuscila, jak to przeczekasz to znow zacznie waga leciec

Gość gość
poddać się na pewno nie poddam, chociaż myślalam właśnie o diecie ze zwiększoną ilością białka żeby trochę podkrecić metabolizm

Gość gość
mozna sie dolaczyc? u mnie tez waga ani rusz

Gość julijuli
chodźcie do na dziewczyny w kupie raźniej u nas się pustki zrobiły ja też po ciąży ale waga spada teraz udało mi się w miesiąc prawie 5 kg zgubić jeszcze zostało 10 powodzenia i dużo wytrwałości

Gość gość
Oponka? :) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość Klaudynna7
Mnie tez pozostało jeszcze 10 kilo do zrzucenia. Zrzuciłam już 7, pop kilku tygodniach stosowania diety i systematycznych, intensywnych ćwiczeniach. Ale teraz wesprę się kapsułkami, dokładnie takimi - www.skracaj.com/89ac.html i mam nadzieję, że teraz to szybciej to zrzucani pójdzie.

Gość Olcia Dubicka
MŻ to żadna dieta bo tu chodzi o to by jeść odpowiednio i pożywnie a nie aby jak najmniej bez względu na wartość. To że zjesz pół pizzy a nie całą jak dotychczas nic Ci nie da ;/ Mi panienka której zajmuję się maluchami zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w promocyjnej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego w miesiąc straciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez głównego inspektora sanitarnego. Skład to tylko naturalne składniki co także zwiększa bezpieczeństwo