Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbis

brak okresu a negatywny hcg

Polecane posty

Gość bejbis

Witam! Dziewczyny poradzcie mi bo nie wiem co poczac. Moze od poczatku: okres powinnam dostac z poniedzialku na wtorek tj. 26.11. mam rowne cykle 28dniowe i nigdy sie nie spozniaja. Od poniedzialku zaczal pobolewac brzuch ale tak jakos inaczej, Moze dziwnie to zabrzmi ale tak jakbym polknela babelek powietrza i to uczucie nie ustaje od tygodniai od czasu do czasu zaboli jak na okres. Co do innych objawow to raz bolala mnie bardzo glowa. I miewam dziwne nudnosci (nie zwracam. Lecz po jedzeniu sciskaja sie lekko slinianki i zbiera sie slina w buzi) wiem ze na mdlosci ciazowe by bylo za wczesnie wiec mnie to dziwi. Ale mam tak od 2dni. No i zawsze przed okresem sluz robil sie gesty i kremowy. A teraz ciagle jest taki jak przy podnieceniu. Sliski i bezbarwny. Wiec, zrobilam w czwartek wieczorem test (nordtest) i wyszedl negatywny. Dzis czyli sobota rano zrobilam znow test i znow negatywny. Okresu dalej nie mam czyli juz piaty dzien po terminie miesiaczki. Z mezem kochamy sie bez zabezpieczenia lecz nigdy nie konczy we mnie, ale wiadomo, roznie to bywa. W dni plodne takze byl sex jak wyzej. Co do innych powodow na brak miesiaczki to nie stosuje diety. Nie podrozuje i nie nam wiekszych stresow niz standardowy kowalski. Okres nigdy mi sie nie spoznial. Myslicie ze mimo dwoch negatywnych testow moge byc w ciazy? Powinnam dzis sie wstrzynac z alko (andrzejki)tak na wszelki wypadek? Czy lampka wina moze zaszkodzic jezeli bylabym jednak w ciazy? Wiem ze glupie pytania. Ale prosze o szczere i zyczliwe odpowiedzi. Mam straszny metlik a niestety nie mam sie kogo poradzic. Jak kogos obrzydzily teksty o wszelakich wydzielinach to przepraszam,ale pomyslalam ze ujme wszystko. Aha w poniedzialek jesli nie bedzie dalej okresu zrobie betaHCG jednak do poniedzialku jeszcze wiecznosc..

Gość gość
zrób betę i będziesz wiedziała

Gość bejbis
Dzieki! Pomoglo ;/ Pytanie raczej do kobiek ktore byly w podobnej sytuacji i co z tego wyniklo w ich przypadku.

Gość gość
Nie ma ciąży. Ja w 4tc wypiłam piwo- dziecko zdrowe.

Gość gość
Testy negatywne czyli nie ma ciąży.Powinna być chociaż delikatna kreska widziana gołym okiem.Ale jak jest ewidentnie jedna to w ciąży nie jesteś.No chyba że ci się mega owulacja przesunęła