Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przenoszę się do playa

Która sieć w telefonii komórkowej jest waszym zdaniem najgorsza ja mam plusa i j

Polecane posty

estem tak rozczarowany, że ludzkie pojęcie przechodzi. Najgorsze ździerstwo, ceny, zero taryf, po tygodniu nie mam doładowania, a umowy koszmarne.

Gość prawictwo pospolite128
w plusie jest taka usługa ``wybrane numery`` To chyba jedyna dobra rzecz w tej sieci

Jasne, ale ta usługa działa tylko do plusa, którego i tak nikt nie ma bo się nie opłaca go mieć, więc jest ona nieprzydatna.

Gość gość
Ja mam w austrii na kartę T-Mobile za 15€ i mam tak: 2000min,1000smsow i 2Gb neta. W polsce to abstrakcja:D

Gość Pawełek_15
nie wiem ale wiem ze najlepsza to: PLAY !

Gość gość
Play to ch*jnia bez zasięgu, internet w telefonie działa jak na korbkę, zresztą play to plus ;) Tmobile albo orange, albo nju mobile chociaż tego nie miałam, to słyszałam dobre opinie

Gość gość
Plus byl dobry do kiedy nie stworzono taryfy MixplusVI 20 zl co miesiac pobieraja za jakies gowniane 60min

Gość gość
Najgorszy jest orange, za przedluzenie umowy gowno sie dostaje, a inne oferty tez do d**y i tylko w orange ;/

Gość gość
ja uważam że najgorszy jest orange- chociaż do czynienia miałam tyle co nr na karte przez kilka m-cy, za to miał mój facet, na szczescie już sie przeniósł. generalnie nie był zadowolony. mamy oboje play i jestesmy w miare zadowoleni.