Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

autyzm

Polecane posty

Gość gość

Witam,czy to możliwe żeby dziecko z autyzmem osiągało dobre wyniki w nauce w klasie integracyjnej?Mój syn też tam chodzi ale nie ma super wyników mimo że nie ma autyzmu.Z kolei kuzyn ma autyzm i indywidualny tok nauczania ponieważ właśnie nie radził sobie z atyzmem w klasie integracyjnej oraz syn koleżanki tez ma autyzm i też właśnie uczy się w szkole dla dzieci słabozłyszącycjh i głuchych choć nie jest głuchy ani słabosłyszący lecz ma autyzm a takie dzieci też tam przyjmują ponieważ tez miał kłopoty w klasie integracyjnej.Pytanie dotyczy również dziecka koleżanki które jak twierdzi ma autyzm i są momenty że się wyłącza.Obserwowałam troszkę to dziecko i mam wrażenie że kontaktuje się normalnie a nawet jakiegoś kolegę przezywał i matka mu zwróciła uwagę że tak nie wolno a ojej synek tak głupio się uśmiechał że tak zrobił. Więc jaka jest prawda?Wiem że dzieci z autyzmem nie kontaktują się,żyją w swoim swiecie,bez emocji,tak właśnie jest u kuzynki syna.Jakby porównać oba te dzieci to jest ogromna różnica.Proszę o konkretne odpowiedzi,również od specjalistów i mam które mają dzieci z autyzmem.Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować