Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jarosław Wałęsa

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo zaskoczona jego osobą. Wczoraj oglądałam jego u Kuby Wojewódzkiego. Przeczytałam parę wywiadów. I twierdze że takich ludzi w polityce powinno być więcej ! Przeraził mnie jego wypadek, ale mimo to po kilku latach jest już w powinni sił. A do tego jego optymistyczne podejście do życie to dopiero wyczyn. Podziwiam faceta !

Gość gość
Zgadzam się

Gość gość
A ja go lubię

Gość gość
Nie. To był jego brat. A on jest całkiem fajny. Europosel, wziął ślub w czerwcu.

Gość gość
Popieram,takich ludzi powinno byc wiecej na stolkach,moze by sie cos w koncu zmienilo

Gość gość
Jest mody, skończył politologię, studiował w Stanach i właśnie takich ludzi powinno być więcej. A nie starzy, którzy nawet nie mają studiów skończonych.

Gość gość
No fajny

Gość gość
starzy po szkole średniej i z doświadczeniem niejednokrotnie są lepsi jak ci tępi młodzi po kilku fakultetach. A co tego eurodupiastego to już jego tatuś bolek nas w wuja załatwił, precz z tą rodzina

Gość gość
to przez jego ojca tj. tych solidaruchów z lat 80 nasz kraj został roztrwoniony, nie mamy nic już własnego, bieda i nic więcej, obecnie żyją ci co umieją kombinować, kraść, oszukiwać itp.

Gość gość
Ale czemu mieszacie jego z jego ojcem. To nie jego wina jaki był ojciec. A tak apropo to co której żyłoby Ci się jakbyś poszla do sklepu a tam tylko ocet i zapalki ?

Gość gość
Nie wkłada się wszystkich do jednego wora

Gość gość
"... żyłoby Ci się jakbyś poszla do sklepu a tam tylko ocet i zapalki ?.." ocet i zapałki to były zagrywki polityczne, bo zakłady pracy normalnie funkcjonowały. Zachód specjalnie to robił po to aby komunę obalić, zniszczyć nasz kraj i mieć swój rynek zbytu, oni nie martwią sie nami, oni dbają o siebie, u nas wszystko zlikwidowali, nie ma fabryk, nie ma nic i gdzie te pieniądze za ten sprzedany majątek, rozkradzione. Za komuny każdy miał prace, pracownik był traktowany jak człowiek, a nie teraz jak śmieć. Także pieprzone solidaruchy z lat 80 winny odcierpieć w wielkim bólu tą naszą obecną sytuację, tą biedę jaką nam stworzyli, mama nadzieję, że ich to dosiegnie

Gość gość
To nie jest prawda

Gość gość
A tak apropo to co której żyłoby Ci się jakbyś poszla do sklepu a tam tylko ocet i zapalki ? a nie jedną osobę teraz nie stać nawet na ten ocet i zapałki, także oto co z nas zrobiły te solidaruchy z lat 80, a mieliśmy my na dole mieć drugą japonię, każdy miał dostać po 100 tysięcy czy milionów, i gdzie te są pieniądze, oto jak w wuja załatwił nas senior walesa, a junior to ta sama krew. Oto nasze bogactwo, bo za komuny to zbierano karmę nie dla dzieci tak jak teraz, a było to hasło "Pomóż ptakom przetrwać zimę", gdzie moi rodzice dokarmiali kuropatwy, bażanty sypiąc ziarno, a teraz "Pomóż dzieciom przetrwać zimę" oto dobrobyt w wydaniu tych kłamców z lat 80

Gość gość
Hmmm to prawda. Jedna moja babcia do tej pory ma w cholerę kasy, do tego wysoką emeryturę. Była wysoko postawioną urzędniczką. Drudzy dziadkowie żyli duzo skromniej ale pracę mieli, bo praca była dla każdego. Mój ojciec całe życie pracował w państwowym zakładzie pracy, który sprzedano Belgom. Zarabia teraz 4 razy mniej. Wszystko po kolei sprzedają. Firmy, stocznie, kopalnie, elektrownie. Za niedługo sprzedadzą szkoły, szpitale, dobra publiczne. I gdzie są pieniądze za to ???

Gość gość
a te afery to co, a walęsa z 8 dzieci i wnukami spójrz jak żyje, gdzie teraz nawet pracując nawet na jedno dziecko nie stać, od nowego roku w niemcach za godzinę pracy najniższe wynagrodzenie to 8,5 euro a u nas 10 zł. Oto dobrobyt w wydaniu tych solidaruchów, a teraz walczą o ukrainę, bo zachód tak im karze, bo zachodowi kończy się rynek zbytu, nas już "rozebrali" to teraz musza iść dalej, a nasze idioty wtrącają się , no bo jak zachód karze trzymać palec w tyłku to nasi to ochoczo robią. Owszem komunę należało zmieniać no ale nie od razu pozwolić na rozkradanie kraju.