Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewytrzymam

jak pozbyc sie kociej wiary ktora

Polecane posty

Gość niewytrzymam

stale nachodzi nas w domu i nie rozumieja jak sie do nich mowi, ze nie chcemy ich wizt.To jakies trole.. jak im przemowic do rozumu, ze nie ma sie wiecej ochoty na ich nachodzenie? czy do was tez tak laza durnie?

Gość gość1000
prawie wszedzie łażą ale jakoś nie spotkałem sie z sytuacja zeby ciezko sie było ich pozbyć, mówie wszelakim głosicielom wiary że nie jestem zainteresowany i sobie ida:o

Gość niewytrzymam
dodam, ze znacza sobie kolo dzwonka jakimis krzyzykami nie wiem co.co to znaczy?

Gość niewytrzymam
ja tez im mowie, ze nie interesuje mnie to co maja do powiedzenia i nie chcem zeby wiecej do mnie przychodzili. Jednak nastepnego tygodnia pojawiaja sie ponownie. Kiedys chodzily dwie kobiety a teraz chodzi para.Po co to robia i laczego? juz mnie to irytuje

Gość gość
moj tato zalatwil to tak: przyszla parka i tata w drzwiach dzien dobry ja sie nazywam tak i tak [z notesem w reku] a panstwo . panstwo sie przedstawilo. widzimy sie w sadzie za nachodzenie i zaklocanie spokoju - dziekuje do widzenia. wiecej nie przszli :)

Gość niewytrzymam
hehe dobre :D tylko nie wiem, czy to cos da. Juz nawet kiedys powiedzialam, ze wyznaje islam i to ioch n ie odstraszylo

Gość niewytrzymam
czy rzeczywiscie mozna podac ich do sadu? sprawa cywilna to 600zl? jak to wyglada?

Gość gość
nie no normalnie popros ich o personalia. oni nie klamia i sobie spisz. ten gostek cos do taty a pan nie wie skad my jestesmy. a tata: spokojnie mam sedziego w rodzinie sobie znajde :) serio wiecej nikt nie przyszedl.

Gość gość
nie no my tego nie zrobiliusmy i nie mamy w rodzinie sedziego - to byla sciema, ale podzialalo. drugi sposob mojego kolegi. zawsze jak im otwieral to ich nagrywal kamera - jak pytali po co to mowi - zbieram dowody ze mnie panstwo nachodza ciagle i zaklocaja moj spokoj i tez po jakims czasie dali sobie spokoj.

Gość niewytrzymam
bardzo swietny pomysl :D za tydzien sprobuje ich nagrac :D dziekuje

Gość gość
w praktyce raczej nie da sie ich skutecznie pozwać do sądu bo inaczej na 100% ktoś już by to zrobił i było by słychać o takiej sprawie, podobnie jak nie da sie pozbyć obwoźnych sprzedawców badziewa, złomiarzy i innych podobnych

Gość gość
niewytrzymam jeszcze taki mi pomysl wpadl - jesli masz w rodzin ie jakiegos policjanta czy cos albo faceta przebiez i niech on im otwiera - mysle ze jak taki ktos im powie ze ich wiecej widziec nie chce i ze slyszal ze jego zone nachodza to moze sobie odpuszcza.