Gość natali12345 Napisano Listopad 30, 2013 Witam, naświetle problem :( w zeszłym roku akademickim ukończyłam i obroniłam licencjat z filologii angielskiej (specjal. nauczycielska). Tak się szczęśliwie złożyło ,że znalazłam pracę jako nauczycielka :) Więc postanowiłam kontynuować studia II -ego stopnia kierunek: Pedagogika o specjal. pedagogika wczesnoszkolna. No i tutaj pojawia się problem, ponieważ w tej chwili jestem na 1 semestrze tego kierunku (dodajmy, wybrałam tą właśnie uczelnie, ze względu na specjalizację, na której bardzo mi zależało) a okazało się,że wybranej przeze mnie specjalizacji nie otworzą. (ze względu na małą liczbę studentów) Czesne zapłacone , I semestr trwa ,dochodzi do wyboru specjalizacji , a ONI każą mi wybrać sobie inną specjalizację. Proszę o jakieś porady, czy byłyście w podobnej sytuacji, co robić? można po 1 semestrze przenieś się ? (z góry przepraszam za błędy,ale jestem zdenerwowana,właśnie mam zjazd) pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach