Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu polska daje sie wykorzystywac

Polecane posty

Gość gość

i wszyscy wykorzystuja nasz kraj za grosze robimy bieda i wszystko . wszyscy przed kompami pochowani ehh czemu ja jestem taki dziwny i reszta narodu ;/

Gość gość
bo masz g******e geny!!! dobre polskie geny zostały zniszczone zaborami i wojnami - szczególnie ostatnią wojną - zabili całą inteligencję a zostawili tylko taki pomiot jaki widać dookoła!

Gość gość
To Polska wykorzystuje swoich obywateli a nie ktoś Polskę :)

Gość gość
ehh czemu jedni sa gówniani a ini nie .?

Gość gość
bo nie mamy Polskiego rządu

Gość gość
nie polska tylko my sa g***ami społecznymi nieumiejacymi zaprotestować tylko tyle niech zjedzie sie 40 mln ludzi do warszawy i co zrobia rozniosa w drobny mak poklicje i cały sejm

Gość gość
zerem totalnym dnem ja sie boje wyjśc z domu bo boje się obładowywania a tu trzeba wyjść zaprotestować i powiedzieć nie damy sobą pomiatać !! chcemy lepszej wolnej polski nie trzeciorzędnego kraju ale 1 rządnego silnej mocnej ojczyzny z wartościami i szanującymi się kobietami .

Gość gość
a co jest chlejusy , w przypadku moim masturbatorzy zrzędzący na kafe bez pasji , inne to np . lesbijki biegające po mieście chcącymi własnych praw . nie mam celu w tym kraju matury nie dam rady zdać chyba sądząc po tym że lubię matme i ledwo na 11 p zdałem to szkoda gadać .

Gość rainbow_dash
spytaj tuska i innych politykow ktorzy sprzedali polske w zamian za stolki w unii