Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yadhira

moje zycie leglo w gruzach

Polecane posty

chodzi o to, że od trzech miesięcy jestem mężatką. Kocham mojego obecnego męża, ale niestety coś się wydarzyło. Ostatnio jak byłam na zakupach spotkałam mojego dawnego chłopaka w sumie to byłego narzeczonego z którym byłam prawie 6 lat i który bez słowa mnie zostawił. Zaprosił mnie na kawę, zgodziłam się kiedy poszliśmy do takiej małej kawiarnii on powiedział, że nadal mnie kocha i zrobi dla mnie wszystko tylko chce abym odeszła od mojego męża. Pomóżcie co robić??? dodam, że nadal coś do niego czuję :((((

Gość gość
serio jesteś taką idiotką? koleś zostawił cie bez słowa, pewnie dla innej, teraz uświadomił sobie, że zrobił błąd, a ty zachowujesz się jak nastolatka, szkoda twojego męża

Gość gość
Wierzysz,w słowa człowieka,który zostawił cie bez słowa?

Gość gość
faktycznie jesteś głupia, aż żal czytać, że takie dziwy wychodzą za mąż a porządne dziewczyny są same... skoro on cie zostawił, to zrobi to drugi raz. Siedź z mężem szmato

Wypraszam sobie wulgaryzmy! Chciałam sie tylko poradzić, ale jak widac tutaj nawet się o nic nie można zapytać.

Gość gość
boli cię, że przeczytalaś prawdę i nikt ci nie napisał "idź za głosem serca"

Gość snhdhsahsazxcbhe45e
0/10

Gość gość
strzel sobie z paltza:D

Gość gość
Co wolisz: poczucie bezpieczeństwa i miłość,czy niepewność?

Gość gość
rozwiedz sie. juz raz skrzywdzilas swojego meza, wychodzac za niego. nie krzywdz go zdradami. i tym bardziej pustym zyciem u jego boku skoro kochasz tamtego. jezeli ten czlowiek, za ktorego wyszlas jest dobrym czlowiekiem, zrob choc te jedna dobra dla niego rzecz i go rzuc.

Gość gość
Czy temu twojemu bylemu.wydaje sie,ze mozna wszystko zniszczyc za pstryknieciem w palce?Tez tak sadzisz?To jestes naiwna....jesli mialby odrobine przyzwoitosci,to przede wszystkim,po tym jak cie olał,nie proponowalby rozwalenia zwiazku,wiedzac,ze masz kogos.Baby to sa jednak naiwne,wy musicie chyba dostawac po pysku i miec gnojkow,wtedy doceniacie.Zjawil sie ni stad i nagle mu sie przypomnialo,ze cie kocha:D...ojjjj glupia...ty glupia.........:D

Gość Walcce
przecież to wymyślona na poczekaniu prowokacja następnym razem więcej polotu, autorko

Gość gość
0/10 Dzis wosk lej a nie wode :)