Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego biedni ludzie mają pretensje do bogatych

Polecane posty

Gość ojojojojojj
Ok Jeżdżę samochodem za 600tys, chyba bo mam go od taty to mercedes sls ten rocznik. Mieszkanie za 900tys a na lunche chodzę z samym księciem karolem. A wy cebulaki?

Gość gość
"Ok Jeżdżę samochodem za 600tys, chyba bo mam go od taty to mercedes sls ten rocznik. Mieszkanie za 900tys a na lunche chodzę z samym księciem karolem. A wy cebulaki?" x A kogo to interesuje leszczu.

Gość ojojojojojj
@up zrobisz mi loda? Nie przeszkadza mi że jesteś facetem bogac***owinni się wspierać:)

Gość ojojojojojj
@up gdzie twoja kultura podejrzewam że jesteś z plebsu, a fu masz w genach gowno, jesteś polakiem. Moi przodkowie to szlachta żydowska, wyemigrowali przed wojna do palestyny, a twoi? Polaki cebulaki :-(cześć nie gadam z plebsem

Gość gość
A jesli chodzi o to ze wiekszosc ofert pracy jest przekazywanych tylko wewnatrz firmy itp to uwazam to za normalne. Niby czemu osoba ktora po znajomosci dostaje prace jest gorsza od osoby z zewnatrz ? Jedna i druga potrzebuja pracy i ktos ja dostaje. A jak ci sie nie podoba bo trzeba bylo sie uczyc w szkole, isc na studia i znalezc dobra prace a jesli nie to zalozyc wlasna firme a jesli nie to to wyjechac za granice. Pracy na swiecie nie brakuje.

Gość gość
"@up gdzie twoja kultura podejrzewam że jesteś z plebsu, a fu masz w genach gowno, jesteś polakiem. Moi przodkowie to szlachta żydowska, wyemigrowali przed wojna do palestyny, a twoi? Polaki cebulaki cześć nie gadam z plebsem" x To nie gadaj i wypier.dalaj. Nikt za toba plakał nie bedzie frajerze.

Gość gość
A podejrzewac to ty sobie mozesz kiłe u swojej matki lub dziewczyny plebejuszu.

Gość gość
W moim układzie jest sprawiedliwie, bo ubiegać się o pracę może i osoba z rodziny szefa jak i osoba z zewnątrz, w Twoim zaś od razu bez żadnego konkursu przyjmuje się "swojasa"

Gość gość
Nie mam pretensji do życia tylko do ludzi którzy mi je utrudniają a taka jest moja świętojebliwa rodzinka,która zatruwa nam życie of course mowa o rodzince ze strony nieżyjącego ojca.Nie dość że nie mogą się najeść tym co mają to sprzedaliby dom w którym mieszkamy i puścili w skarpetkach.Żeby chociaż byli biedni,nie oni są bogaci a my klepiemy biedę,zabierają nam wszystko co zostało po ojcu.Bo nie mogą przeżyć że jeszcze próbujemy normalnie funkcjonować że nie skończyliśmy w psychiatryku.