Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia kce

JUZ PYTALAM ALE JESZCZE RAZ KIEDY LEJE SIE WOSK CZY DZISIAJ

Polecane posty

Gość natalia kce

Czy dzis sie leje wosk?Dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
tak dzisiaj.

Gość gość
dzieki .czyli wczoraj bylo niewazne:)

Gość gość
wosk leje się w andrzejki, czyli w wigilię imienin Andrzeja. Czyli wczoraj. A że młodzież kombinuje inaczej, trudno. Podobnie katarzynki, czyli wróżby dla chłopców powinny być robione w wigilię imienin Katarzyny, czyli tydzień przed andrzejkami.

Gość gość
PRZECIEZ DZIS SA ANDRZEJKI TO DZIS SIE LEJE WOSK!

Gość gość
wosk leje się w andrzejki, czyli w wigilię imienin Andrzeja. Czyli wczoraj. A że młodzież kombinuje inaczej, trudno. Podobnie katarzynki, czyli wróżby dla chłopców powinny być robione w wigilię imienin Katarzyny, czyli tydzień przed andrzejkami .\xx\ Dokladnie tak, w WIGILIE Sw Andrzeja Andrzejki (znane też jako Jędrzejki lub Jędrzejówki) – wieczór wróżb odprawianych w nocy z 29 na 30 listopada, w wigilię świętego Andrzeja, patrona Szkocji, Grecji i Rosji. Pierwsza polska wzmianka literacka o nim pojawiła się w 1557 za sprawą Marcina Bielskiego.

Gość gość
Skoro już przy laniu wosku jesteśmy to może mi ktoś wyjaśnić co oznacza świnia ? :) bo szukam i nigdzie nie ma tego znaczenia :D a z wosku wyszła no normalnie idealna gruba świnka :D i teraz nie wiem czy to dobrze czy źle :D

Gość gość
Możliwe iż owa "świnka"to ty za parę lat jeśli tylko będziesz jeść tyle ile jesz i siedzieć tylko przed komputerem.:classic_cool:

Gość gość
Scott myślisz że jak tobie siusiali do buzi to inni tak lubią? Przeżywaj swą tragedię w samotności...i przepłucz usta.:classic_cool:

Gość gość
A może ty nie jesteś scott tylko scat co?:classic_cool:

Gość gość
a ja wczoraj lalam wosk. wyszedl mi krzyz, uschniety kwiat, waz kobra i jakas samotna postac pochylona, zgarbiona.