Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PraweaTywea

Miałam objawienie

Polecane posty

Gość PraweaTywea
Nie, mówienie językami to akurat prawda, ale to są zwykłe zbitki sylabowe, niektorzy sadza ze to jakies rytuały i transe w ktorych ludzie zaczynaja mowic nieznanym jezykiem, ale niestety nie kryje sie za tym zaden tajemny rytuał :D Po prostu w trakcie uwielbienia jest spiewana piesn i jedni speiwaja, drudzy sie modla a ktos inny mowi takie wlasnie zbitki sylabowe, ja sama tego nie robie, nie czuje takiej potrzeby.

Gość gość
polecam oxazepan na noc

Gość PraweaTywea
Niestety apteka nieczynna :(

Gość gość
jak wygląda mówienie takimi zbitkami? czyli każdy robi co innego?

Gość PraweaTywea
Czy kazdy robi co innego - Jak jest piesn albo modltiwa spoleczna to tak, jak jest piesn to mozna stac, siedzie, wznosic rece, klaskac. A jak jest modlitwa spoleczna to wszyscy sie modla swoimi slowami albo wlasnie "jezykami". W kazda niedziele o 10 jest na internecie transmisja z nabozenstwa w Bydgoszczy to mozesz zobaczy jak to wyglada, albo mozesz isc do zboru najblizszego, mozesz siedziec cale nabozenstwo, nie ma tez zadnych obowiazkowych zbiorek pieniedzy i nikt tez nie probuje nawracac "gosci". Tylko jak ktos jest pierwszy raz to moga do niego podchodzic ludzie i witac.

Gość gość
podaj link do takiej transmisji

Gość PraweaTywea
Allium - juz pisałam że prosiłam Jezusa zeby dal mi znak i w tej chwili Go ujrzałam i mementalnie to objawienie (albo sen?) sie skonczylo x A link do transmisji mozna znalezc na stronie internetowej zboru w Bydgoszczy, niestety nie moge wklejac na Kafe linkow.

Gość PraweaTywea
bo wyglądał jak hipis i nosił sandały

Gość PraweaTywea
Nie wiem czy to był On, ale ujrzałam go w tamtym momencie i był podobny do tej popularnej "wizji" z obrazow itp.

Gość gość
:( czasy ostateczne to fakt

Gość gość
Jesteś z Bydgoszczy albo okolic?

Gość gość
Przeczytajcie w ostrzezeniach.net co ma się wydarzyć ! ! ! !!!! ! ! ! Ludzie OTWÓRZCIE oczy ! ! ! !!!! ! ! ! ! Czasy Ostateczne Nadeszły !!!!!!!!!!!! !!!!!!