Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kapiel z 6letnim dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Czy jest w tym cos dziwnego?chodzi o matke i corke

Gość gość
tak, to jest dziwne

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
a dlaczego uważasz, że to nie jest dziwne?

Gość gość
Nie uwazam tak,chxe sie dowiedziec co inni o tym sadza

Gość gość
ja sie nawet z młodszą nie kąpię - jakies to mi sie niehigieniczne wydaje.. jak byłam u siostry to zaproponowała mojej córce wspólna kąpiel z jej malym synkiem. Moja sie napaliła wiec pozwoliłam... ale wydaje mi sie że każdy ma tam jakąs swoja "florę" i mi sie to nie podoba... moze jestem przewrażliwiona - sama zreszta jako dziecko byłam kapana z siostra i nic mi nie jest... jesli chodzi o fakt przebywania matki i dziecka nago obok siebie to nie widze w tym nic nienaturalnego.

Gość gość
mooze troche dziwne. ja juz bym starala sie ograniczac takie kapiele. W sumie bez powodu. Intuicyjnie wydaje mi sie to trooooszke juz dziwne. gdyby corka miala juz 7 lat byloby to nie troszke,ale dziwne.

Gość gość
6 letnia dziewczynka jest juz siwadoma swojej cielesnoci i na pewno widzac nagą mame podczas kapieli bedzie wiedziala czym są piersi, że mama ma większe bo jest duża itd. nie jest to dobry pomysł, w tym momencie powinnas uczyc dziecko kapac sie sama, stac nad nią w wannie, i kierowac jej ręką, ze np musi umyc nozke, raczke, brzuch itd, trzeba uczyc ja samodzielnosci bo za chwile pojdzie do szkoly. poza tym pozniej w szkole bedzie opowiadala ze kapie sie z mama a dzieci beda sie smialy, po co to.

Gość I co jest w tym złego że
6-latka zdaje sobie sprawę z cielesności i wie, że dorosła kobieta wygląda inaczej od małej dziewczynki? :O Jest to dziwne jedynie ze względów higienicznych. Kapiel w ogóle nie jest specjalnie higieniczna

Gość gość
Ej,chyba przesadzacie...żadnej z was nie pokazuje się dziecku /córce@ bez stanika?nawet jak się przebieracie to skrzętnie ukrywacie się w łazience?ja nie mam oporów i przy córce zakładam rano biustonosz i nie krzyczę jak wchodzi do łazienki...wiadomo że nie afiszuję się z nagością,nie świecę pipką ale też nie ukrywam się.co do kąpieli-czasem jak mała prksi to kąpię się z nią ale w majtkach,bawimy się w wodzie,mażemy się pianą,są specjalne pisaki do kąpieli do mazania po wannie albo płytkach...to bardzo fajna zabawa i nie widzę w tym nic zdrożnego,bez przesady!

Gość gość
Nie widze w tym nic zlego, gorsze jest chyba robic z nagosci cos zlego...