Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła bardzo zła

co on sobie mysli prosze o opinie

Polecane posty

Gość zła bardzo zła

poznałam chłopaka. Spotykaliśmy sie przez kilka miesięcy, w tym czasie powiedział mi że mnie kocha, że mu na mnie zależy itd. Pare tygodni temu musiałam wyjechac ale mimo to nadal utrzymywaliśmy ze sobą kontakt, mówił mi że na mnie czeka, nadal powtarzał że mnie kocha. Problem w tym że od ponad 2 tygodni nic sie do mnie nie odzywa raz mu sama napisałam smsa to łaskawie odpisał a poza tym to zero kontaktu z jego strony...o co mu chodzi?? po co mi wczesniej powtarzał że mnie kocha skoro teraz sie nie odzywa, co o tym myślicie?? zależy mi na Waszych opiniach na ten temat bo sama nie potrafie obiektywnie ocenic tej sytuacji

Gość gość
Niektórzy faceci tak mają, czy tego nie wiesz? Żadnemu facetowi się nie wierzy, przecież to obłudnicy, kłamcy.Gdy coś ich przerasta, podwijają ogon i zwiewają gdzie pieprz rosnie.Moja rada, nie narzucaj się, nie pisz sms-w, nie dzwoń.Zwyczajnie olej go!

Gość zła bardzo zła
tylko wiesz zastanawia mnie dlaczego mi powtarzał że mnie kocha skoro to nie była prawda...dawno nie czułam sie tak upokorzona a głupia wierzyłam że mu na mnie zależy. Masz racje nie będe mu sie narzucac aż tak zdesperowana nie jestem . A myślałam że trafiłam na kogoś wyjątkowego

Gość gość
Zapewniam Cię że tego "kwiatu" jest pół światu.Trafiłaś na obłudnego faceta, do tego kłamcę. Na pewno poznasz kogoś przyzwoitego, a tego faceta sobie odpuść.Szczerze Ci zyczę powodzenia.Pozdrawiam serdecznie🌻 Jadwiga.