Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak ona miała okres a ja nie miałem wytrysku czy może zajść

Polecane posty

Gość gość

Czy jak ona miała ostatni/przedostatni dzień okresu a ja nie miałem wytrysku czy może zajść?

Gość gość
Zajdzie , pobędzie i wróci .

Gość gość
każdego dnia w cyklu kobiety jest szansa na ciaze, nie kazdego dnia wynosi ona 100%, ale każdego dnia jest i to, ze myslicie ze w okres nie zachodzi sie w ciaze to jestescie w najwiekszym bledzie zycia. nie bylo wytrysku to nie znaczy ze nic sie nie dostalo. w preejakulaci wydzialnym przed wytryskiem znajdują sie plemniki

Gość gość
a wie kiedy ma owulację ? a wiesz że nie miałeś preejakulatu ? co to k***a ma być za pytanie ? walić się chcecie a podstawowych zasad bezpieczeństwa nie stosujecie?

Gość gość
jesli ma bardzo krotki cykl to moze nasienie przetrwac i akurat dojsc do zaplodnienia w owulacje, z reszta nie trzeba owulacji zeby zajsc w ciaze, sa i takie przypadki. ale sadze ze nie masz o tym zielonego pojecia tak jak i twoja dziewczyna.

Gość gość
W przypadku krotkich cykli ciąża jest możliwa. dni płodne występują wtedy wcześniej, a w prejakulacie mogą znajdować się plemniki. Jeśli już koniecznie chcecie współżyć bez zabezpieczenia niech dziewczyna wyznacza sobie fazy cyklu. Ciekawym rozwiązaniem może być mikroskop owulacyjny np Afrodyta