Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tysia7776

szukam przyjaciółki z Bełchatowa bądź okolic

Polecane posty

cześć kochane:) poznam przyjaciółke:) jestem z Bełchatowa mieszkam tu od dość dawna a jakos czuje sie tutaj samotna pomimo ze mam meza i synka, brakuje mi bratniej duszy osoby z która pogłabym pogadac o wszytskim wyjsc na spacer zakupy kawe czy drinka:)jesli jest tutaj jakas osoba która potrzebuje przyjaciela kolezanki napiszice gg 18609720

Gość kamila wewe
Hej , mam na imie kamila i chetnie sie z Tobą skontaktuje, niedawno dalam takie samo ogloszenie ale nikt nie odpowiedzial. Mam 29 lat. Napisz na mojego emaila jesli jestes xainteresowana kamila20_85@o2.pl

Gość gość
Odswiezam. Jest jakaś dziewczyna z Bełchatowa? Mama? Może ktoś szuka koleżanki? Niedawno się przeprowadzilam,nie znam tutaj nikogo. Pozdrawiam

Gość gość
Nasza oferta kredytowa Nasze pola interwencji: * Kredyt mieszkaniowy * Pożyczka hipoteczna * Pożyczka inwestycyjna * Pożyczka samochodowa * Dług konsolidacyjny * Odkupienie kredytu * Pożyczka osobista Masz bankowości i nie masz pożytku dla banków lub tym lepiej masz projekt i potrzebę finansowania. Jeśli są Państwo uczciwi, nasz bank zrobi to za Ciebie, gdy dokumenty zostaną uaktualnione w ciągu 72 godzin. Kontakt: combaluziermichelpierre@gmail.com Tel: (+33) 0789719263 Faks: (+33) 0890201553