Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alioma

mycie zębów ile razy by byly biale

Polecane posty

Gość alioma

Ile razy dziennie miejcie zęby i czy są białe tak jak po wybielaniu u stomatologa lub domowymi sposobami? Chodzi mi o to czy mając zęby powiedzmy 4-5razy dziennie po min. 3min uda mi się wybielic je o kilka odcieni?

Gość gość
Nie, nie uda. Kolor kośc***ozostanie niezmieniony, nawet gdybyś myła 10 cz 15 razy dziennie.

Gość gość
...hheehe poziom inteligencji co niektorych tu powala hehehe.idz sobie wybiel jak ci tak przeszkadzaa,,,

Gość gość
Właśnie nie chce wybielac bo potem są problemy z zębami. Jedynie chyba licowki wchodzą w grę. Dlatego pytam czy da radę.

Gość gość
Przypuszczam, że może o 1 odcień tak, ale nie więcej. To faktycznie zależy od tego jaki masz kolor kości zębowej, ale też i od tego czy pijesz kawę itp.

Gość mamaaaaaaaaaaa32
nie, nie uda Ci się, to zlaezy od koloru szkliwa.. cos c***owiem...chcialam wybielic sobie zeby, bo MOIM zdaniem da sie ... dentysta pokazal mi pasek z odcieniami szkliwa, mam 3kolor od najjasniejszego liczac wiec niby super tylko,ze mam takie troche jakby przezroczyste zeby wiec ta biel nie jest taka głęboka

Gość mamaaaaaaaaaaa32
a zeby myje 3x dziennie, kiedys nawet po kazdym posiłku, jesli kawe i ciasto mozna nazwac posiłkiem:D

Gość gość
najlepiej jest raz na rok robić piaskowanie zębów, wówczas są jaśniejsze o 1 odcień. A do domowego wybielania polaecam Białą perłę z nakładkami.

Gość TakaSobieMama2
Mozesz sobie myc ile chcesz, a i tak zebow nie wybielisz :P Nie da sie myciem zebow zmienic naturalnego ich koloru, mozesz najwyzec usunac z niech osad i przywrocic im NATURALNY kolor.

Polecam żel wybielający Biała Perła.Efekty są widoczne już po kilku dniach a po kilku tygodniach jest ogromna różnica.Nawet moja dentystka mi się pytała gdzie byłam na wybielaniu:) Koszt 50 zł za dwie tubki.

Gość gość
uzywałamm tego i zadnych efektow:) chyba juz bielsze nigdy nie bedą:D a jak wy macie zapuszczone zeby to moze wam pomagaja te biale perły:D ja nie pale, kawy nie pije ani herbaty

Gość gość
z moich doświadczeń kobiety palącej i pijącej kawę nałogowo: przede wszystkim - dobra pasta, blanx lub lacalut. Codziennie, porządnie szczotkujemy min. dwa razy po drugie - nie wybielanie, a raz w roku usuwanie kamienia i piaskowanie. Robi mi to moja zaufana pani stomatolog w Bamedzie, chodzę średnio raz do roku na taki zabieg i udaje mi się utrzymać zęby w miarę ładne, mimo tragicznych nałogów :P

Gość miryha
zgadzam się - podstawa to dobra pasta, a do tego regularne piaskowanie i czyszczenie. Przez regularne rozumiem robienie tego raz w roku. Ja chodzę do swojego gabinetu w KRK - Dental Services i robię piaskowanie raz w roku, to mi pozwala na zachowanie zębów w dobrym stanie