Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosssssss

Byłem dzisiaj w tesco stałem w kolejce do kasy i nadeszła moja kolej odwracam

Polecane posty

Gość sosssssss

sie patrze a w kolejce obok kobieta sliczna jak anioł brunetka wysoka niecałe 180cm i gapiła sie na mnie z otworzona buzia :D zszokowało mnie to bo niby co we mnie widziała jak ja nie jestem przystojny :D tak głeboko w oczy to jeszcze mi nikt nie patrzył ....szoke ale bardzo sliczna była dawno takiej nie widziałem.... moze to jaka z kafe i mnie poznała haha :D

Gość gość
I konia sobie zwaliles w publicznej toalecie?

pozniej pojechałem do realu a sa tam takie sklepiki procz tego duzego supermarketu.... najpierw poszedłem kase wybrac do bankomatu i taka jedna tez ładna z takiego stoiska nie wie chyba z telefonami ciagle sie patrzyła na mnie...usmiechnałem sie i poszedłęm na sklep....w kolejce czekałem z dala widziałel ze ciagle tu zerka... patrzyłem tak az nasz wzrok sie spotkał i kilka sekund patrzelismy sobie w oczy :D oczywiscie nie podszedłem zagadac bo c*****y jestem :D

Gość gość
może się spodobaleś, mi się też c*****y jeden taki podoba

Gość gość
A jak ktos Ciebie minie na ulicy i sie spojrzy bo idzie naprzeciwko tez uwazacie za podryw :D?

w tym rzecz ze w obu przypadkach to nie było zwykłe spojrzenie... no jak ktos patrzy na ciebie kilka sekund z otworzona buzia nawet nie mrugnie ...kolejka posuneła sie do przodu a ona dalej stała jak zamurowana :D

Gość gość
tylko czemu ten mój c*****y ostatnio udaje, że na mnie nie zerka chociaz zerka? sossss wytłumacz jako c*****y, tell me why?

Gość gość
jesteś pewien że to nie był manekin?

Gość gość
musiałeś dzis wyjątkowo pięknie wyglądać

Gość gość
Ja zauważyłam ze na ulicy o tej porze roku połowa przechodniuw ma otwarte buzie :D Wiadomo powietrze jest bardziej cieżkie ale w twoim przypadku pewwnie sie spodobałes :)

Gość gość
sossss, a tym sam mieszkasz?

ciuchy mam drogie zadbałem o siebie ale przeciez wzrostu i ryja nie zmienie.. :D wiec o co kaman :D

Gość kaska3i3
ja też kiedys miałam taką sytuację w sklepie ( nie tesco:) zobaczyłam faceta od którego nie mogłam oderwac wzroku, on ode mnie i nie mogłam już o nim zapomnieć .. kilka razy poszłam jeszcze do tego sklepu z nadzieją że go zobaczę.. i chyba za drugim razem udało się .. podszedł , zapytal o nr telefonu .. od tego czasu minęło juz prawie pol roku , kiedy jestesmy razem :)

Gość susssssss
Potem się zorientowałem, że mam nasrane na głowie niestety :(

dzieki pomaranczko za rade... mężczyźni w tych sprawach zachowuja dyskrecje.... mieszkam z rodzicami... dom juz jest moj

Gość gość
a jakbyś mieszkał sam, to byś sobie panienki sprowadzał na r***ańsko? gdybys nie był w związku?

zastanawiam sie kiedy u mnie bedzie taki happy end :D chyba musiał bym na exa obalic jakas wóde :D

ciezko mi powiedziec czy bym sprowadzał ale watpie w to...bo nikogo nie zaufanego do mieszkania bym nie wpuscił tym bardziej na jedna noc

Gość gość
Wiesz nie chce Ciebie rozczarowac ale ludzie czasami i gapia sie tak jak np.Zobacza kogos bardzo podobnego do kogoś.....

Gość gość
pytam, bo próbuje zrozumiec psychikę 25-letniego, niezbyt urodziwego faceta, wolnego, mieszkajacego od kilku lat samotnie- zastanawiam się,co robi w tym mieszkaniu

dobrze to rozumiem tylko w jeden dzien dwie takie akcje... moze w tv wczoraj cos leciało i kogos im przypominałem :D

Gość gość
Może sie spodobałes :)

kazdy facet jest inny tym bardziej na mnie nie mozesz patrzec bo ja wychowany na wsi .... wiesz dobre serce i pracowitosc

Gość gość
a moze sie gapily bo jestes brzydki jak ch*j i jeszcze takiego brzydala nie widzialy?

samotny 25 latek zapewne jest bardzo niesmiały lub jest gejem ... ale taki to zdradzic cie nie zdradzi bo jak mowisz ze nie jest atrakcyjny do tego niesmiały w kontaktach z dziewczynami wiec nikły procent.. chyba ze serio chodzi na d****i a to mozliwe jak ma pieniadze

Gość gość
tamten też wychowany na głębokiej prowincji, na kresach, pod wschodnią granicą :) na pewno jest wolny, tylko czy na pewno taki grzeczny... bo to, że mi się spodobał, może oznaczać, że podoba sie też innym, mimo, że nie jest jakiś piękny, ma pryszcze itd. ... może od dzisiaj panny zaczęły na Ciebie lecieć, moze jakiś proszek miłosny w tym tesco sie rozsypał albo feromony wylały.... jak w najblizszych dniach tak będzie, to znaczy, że los się odmienił, i kobiety będą sie w tobie nieszczęśliwie zakochiwać po cichaczu

Gość gość
gejem na bank nie jest, chyba, że sam o tym nie wie, zawsze miesza się i robi czerwony, jak go zagaduję

Gość gość
soss jaki ty zalosny jestes...podniecasz sie ze jakas dupa spojrzala na ciebie w sklepie i od razu na forum sie chwalisz...? c***a a nie facet... to, ze ktos sie na ciebie popatrzal nie oznacza od razu ze sie spodobales