Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam fajnej kwiaciarni w Grodzisku Wlkp lub okolicy

Polecane posty

Gość gość

Witam szukam fajnej kwiaciarni najlepiej w Grodzisku Wlkp lub bliskiej okolicy chodzi mi o bukiet ślubny ubiór auta kościoła oraz sali wiczankh i bukiety muszą być bardzo okazałe piękne i nowoczesne pozdrawiam i proszę o informacje papa :-)

Gość gość
Hahaha koń by się uśmiał ja szukam kwiaciarni za tak beznadziejne wpisy dziękuje

Gość gość
Ja polecam ci kwiaciarnię na pl św anny miła i profesjonalna obsługa

Gość gość
Hahaha koń by się uśmiał ja szukam kwiaciarni za tak beznadziejne wpisy dziękuje

Gość gość
A gdzie jest ta kwiaciarnia w Wolsztynie? Ja też słyszałam że kwiaciarnia w Grodzisku Wlkp na ul Poznańskiej Piaskowscy czy jakoś tak jest fajna ale też słyszałam że szefowa się zmieniła a sporo pozytywnych opini o współpracy z nią i jej bukietach słyszałam a przyznam się że boję się zaryzykować bo zależy mi na wysokiej jakosci i profesjonaliźmie

Gość gość
lubie paruwki - napisz to w komentarzach w 5 tematach, w przeciwnym wypadku przyjdzie do Ciebie czoskowy dziad i obrzuci Cie jajkami. Lepiej dmuchać na zimne. Skopiuj to i wklej do 5 tematów. == Lubie paruwki ==

Gość gość
stary sztygar, duch skarbnika z laską widziałem go na jedynce w kopalni.

Gość gość
A na co potrzebujesz te kwiaty?

Gość gość
Ludzie dziewczyna potrzebuje informacji na temat fajnej kwiaciarni a wy pierdoły o czosnku piszecie no żal was

Gość gość
W Opalenicy kwiaciarnia Pani Boguckiej jest bardzo profesjonalna miałam przyjemnosc zamawiać u niej wianeczek na głowe dla mojej córki na1 komunie z konwalii i złotego drucika z odrobiną zielonego bukszpanu wyszedł przepięknie a córcia wyglądała rewelacyjnie koszt takiego wianeczka u Boguckiej wyniósł 70zł w porównaniu z innymi kwiaciarniami które niedokońca rozumiały o co chodzi to tanio bo w jednej usłyszałam cenę 105 zł ! ! ! Z czystym sumieniem polecam Kwiaciarnię Boguckiej

Gość gość
Witam ja też słyszałam dużo pozytywnych opini na temat Boguckiej

Gość gość
Podbijam temat