Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci sa slepi czy tylko takich udaja

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzisiaj u fryzjera, sciełam wlosy - zostaly one skrocone o jakies 15 cm i mozno wycieniowane, do tego mam zupelnie inna grzywke. wydałam na to kupe kasy a moj maz nawet sie nie zorientowal.....

Gość piggggggg
a to napewno twój mąż?!

Gość gość
A kogo to obchodzi? Facet na to nie zważa uwagi

Gość gość
nic nie widze nic nie slysze ;p.

Gość gość
zachoduj włosy na piżdziskó to zauwarzy

Gość gość
krytykować nie ma powodu, bo zmiana naprawdę pozytywna i to nie jest moja opinia :) ale na jego opinii zależny mi najbardziej. Po prostu przykro mi troche....

Napisałem tak bo ja czasem w ten sposób postępuję . Jak mi się nie podoba np jakiś zakup żony to go ignoruję i ,,nie zauważam" . Ona już wie że brak zainteresowania oznacz brak akceptacji . Jednocześnie nie może mi zarzucić że się ,,nie znam ".

Gość gość
Facet widzi od pasa w dół

Gość gfhgjh
moj byly tez sie nie zorientowal nigdy w moich zmianach wlosow. :P potem juz go informowalam wczesniej, ze sie bede farbowac zeby jakos zareagowal jak mnie zobaczy, bo to bylo frustrujace czekac az cos powie na ten temat a tu nic :P

Gość gość
szkoda tylko ze nawet minimalna ryse na aucie zauwazyl natychmiast :(

Gość gość
Moja szwagierka jak sciela wlosy maz nie zauwazyl ale dzieci tak !!!

Gość Heniuś
"na jego opinii zależny mi najbardziej" - to poproś o nią. I kim jest Twój mąż z zawodu? Finansistą? Może hydraulikiem? To zmień rury w klopie, wtedy na bank się zorientuje :) I wystarczy, że jest materialistą. Wtedy na pewno się zorientuje, że wydałaś kupę kasy, więc nie bój :) A jeśli się nie zorientował czy to taki problem, że facet nie widzi, że kasa znika? :)

Gość gość
ehhhh widze ze nikt mnie tu nie rozumie.... :( mialam stanac w drzwiach, powiedziec " kochanie ostatnie dwie godz spedzialam w salonie fryzjerskim, wiesz ze od dawna nosialam sie z zamiarem sciecia wlosow, wiec teraz mow mo co tym myslisz". To nie chodzi o to, ze oczekuje pochwal i komplementow, ale o to ze nawet nie zakonotował ze zmienilam cos w swoim wygladzie.

Dziwne :D Mój zawsze wszystko zauważa :P Myślę, że możliwe, że zauważył ale akurat mu nie przypadło do gustu. To, że innym zmiana się podoba nie znaczy że jemu musi, prawda? :)

Gość gość
gdyby mu sie nie podobało - powiedziałby mi to. Zawsze tak było. Chyba po prostu dla faceta to zbyt mala zmiana by zauwazyc roznice - przykre.

Gość gość
zakonotował, ale pewnie nie wie co sie zmieniło i siedzi cicho bo mu głupio :) dobrzy oni są.... jak byłam nastolatka to scięłam dredy na krótko a mój chłopak nie wiedział co zmieniłam. Mąz zawsze wie ze ide do fryzjera bo musi sie dzieckiem zając ale kidys zrobie eksperyment i zobacze czy zauważył. Ale chyba musze najpierw kase odłożyć bo jak z konta cos tam skubne to zauważy nawet najdrobniejszą zmianę :) Autorko - to frustrujące jest napewno i nie dziwie ci się... ale trzeba zaakceptowac że oni mają pewne ograniczenia.. trudno... my raz ma mc mamy gorszy nastrój - oni sa ślepi i niestety nie mija im po 5 dniach.

Gość Heniuś
"nawet nie zakonotował ze zmienilam cos w swoim wygladzie" - to w takim razie dlaczego problemem jest wydanie kupy kasy? Nie rozumiem. Zdecyduj się, co facet ma "zakonotować" a potem go o to poproś. Czy to jakieś trudne? Facet ma zrozumieć telepatycznie coś, czego nie umiesz nawet napisać. Może zbyt wiele wymagasz?

Gość gość
"Może zbyt wiele wymagasz? " to mogł napisac tylko facet....